torstai 16. syyskuuta 2010

Willow Smith


Yksi aamuni alkoi sillä, kun huomasin facebookissa yhden kaverini jakamasta videosta. Siinä oli vain ilmoitus Will Smithin tyttärestä. Katsoin videon ja aloin ihmetellä. Siis musiikkivideo se ei ollut, vaan Willow Smithin laulama kappale. Olin yllättynyt. Monet kuuluisuudet eivät annan lastensa päästä julkisuusmaailmaan noin nuorina. Tämä tyttö on 9! Päädyin sitten tutkimaan mitä tietoa tästä tytöstä löytyy netistä.

31 lokakuuta Will Smithille ja Jada Pinkett Smithille syntyi Willow Camille Reign Smith. Hänellä on isoveli Jaden Smith ja velipuoli Trey Smith.
Willowin elokuvadebyytti oli elokuvassa I Am Legend, mikä siis on Will Smithin elokuva. Ja viime keväänä Willow Smith julkisti ensimmäisen sinkkunsa "Whip My Hair".

Willow Smith on ilmeisesti saanut paljon vaikutteita Rihannasta. Ja sen tosiaan huomaa, koska kun kuuntelin hänen lauluaan, niin luulin siinä laulavan osassa kohdista Rihanna. Mutta missään ei olisi informatiota siitä, että Rihanna siinä laulaisi.
Willow Smith on myös JayZ:n levy-yhtiön Roc Nationin listoilla.

Sinänsä tytöllä voi olla ihan hyvä urakin edessä, mutta mielestäni kuitenkin ehkä 9 vuotias on liian nuori. Joutuu nyt jo kaiken hullunmyllyn keskelle. Vaikka onhan hän jo ollut, mutta vielä pahemmin. Mutta silti on mielenkiintoista seurata millainen ura hänellä on tulossa ja mitä hänellä on edessään.

Ja tästä pääsee Willow Smithin biisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti