tiistai 7. syyskuuta 2010

Varmasti epäterveellinen laihdutus!

Mahtavin tapa laihduttaa ikinä!

Ensin lähetät sen rakkaimman ihmisen (esimerkiksi poikaystävä) johonkin toiseen maahan asumaan, tai vain jonnekin kauas, niin ettette tiedä milloin seuraavan kerran näette.

Seuraavaksi ikävöit häntä niin pahasti, ettet pysty näyttäytymään ulkona punaisten silmiesi ja turvonneen nenäsi takia (joo mun nenä turpoo ku itken pahasti).

Mietit tätä ihmistä koko ajan ja sinulle tulee ajoittain paha olo.

Tiedostat, että pitäisi syödä, vaikket tunnekaan nälkää, ja yrität keksiä jotain syötävää, mutta huomaat että kaikkien ruokien ajatteliminen alkaa oksettamaan.

Päädyt juomaan älyttömän määrän teetä, vettä, limua.

Keksit jonkun kevyen ruuan, kuten hedelmä ja syöt sen. Olet kauhean tyytyväinen siitä että sait jotain alas.

Vähän ajan päästä alkaa tekemään kauheasti mieli herkkuja, mutta olet juuri päättänyt ettet jaksa herkutella, joten syöt vain monta mehujäätä.

Mietit kuinkahan kauan tätä olotilaa jatkuu ja alat samalla katsella lentolippujen hintoja ja laskeskella rahojasi.

Löydät lentoliput, jotka haluat varata mutta millä? Innostut hetkeksi tästä mahdollisuuden löytymisestä ja yrität keksiä tapoja saada kerättyä rahaa.

Saat paniikki kohtauksen.

Toivot että saat puhelun tai viestin, tai että toinen pääsee koneelle, että pääset tämän kanssa keskustelemaan. Se varmasti auttaa ikävää.

Itkeä pirautat useamman kerran kyyneleet.

Juot lisää nesteitä, kun mitään muuta ei tee mieli.

Lopulta saat puhelun, menet tyytyväisenä nukkumaan.

Seuraavana päivänä heräät paljon paremmalla tuulella ja innostut tekemään kaikkea.

Mietit syömistä ja huomaat, että niin mitään ei tee mieli. Otat hedelmän ja olet taas tyytyväinen, että sait jotain alas. Kyllä sillä hedelmällä varmaan jaksaa koko päivän.

Saat toisen paniikkikohtauksen, kun keksimäsi matkan rahoitus ei onnistukkaan.

Käyt kaupungilla hoitelemassa asioita (hyöty liikunta) hattupäässä, jos itkukohtaus päättää yllättää, ja huomaat, että alkaa tulla nälkä.

Keksit matkalla toisen tavan rahoittaa matkasi.

Kiiruhdat kotiin mielessäsi tietyt ruuat mitä voisit syödä. Mutta keksitkin kaikkea muuta puuhaa, kun pääset sisälle. Kuten lentolippujen varaaminen, rahojen laskeminen ja kaikkea muuta hömpötystä.

Lopulta päätät pakottaa taas kurkustasi alas jotain. Tällä kertaa saat alas jopa kaksi vuohenjuustocroisanttia. Olet todella tyytyväinen. Kyllä nyt on syöty päivän aikana todella hyvin!
Riemastut siitä ja olet älyttömän tyytyväinen koko loppupäivän, kunnes taas alat toivomaan puheluita, viestejä ja netinkäyttöä

Harmittelet sitä, että vaikka olet onnistunut varmaan matkan se on vasta kuukauden päästä. Mitenkähän sitä kestäisi sinne asti?

Tietenkin asiaa auttaa, että skype jonka on luotettu toimivan ei toimikkaan toisessa päässä ja päädytään etsimään moneksi tunniksi tapoja saada joku ohjelma missä voi keskustella ja nähdä videokuvaa, joka toisessa päässä toimisi.

Menetät hermosi ja revit hiuksia päästäsi.
Sinun ei taaskaan tee mieli niin mitään ruokaa, vaan masennut jälleen kerran.

Lopulta löydätte ohjelman, kunnes oma koneesi päättää alkaa kiukuttelemaan.

Toivot, että nämä ongelmat saadaan hoidettua seuraavaan päivään mennessä.

Samaan aikaan toivot, että sinun ei tekisi mieli ruokaa vielä muutamaan päivään, mutta tiedät että kyllä sinun hengissä pitäisi vielä pysyä.

Keksit vihdoin ruuan minkä voisit syödä ja meet innoissasi jääkaapille. Huomaat, että se tarvitsemasi elintarvike on pilalla. Heität loput tarvikkeet takaisin jääkaappiin ja päädyt ottamaan uuden jättikupin teetä.

Mutta jos ei kunnon yhteyksiä tule saamaan, niin varmasti tämä nälkälakko tulee jatkumaan vielä muutamia päiviä. Joten mahtavin laihis ikinä, varsinkin jos vielä liikut normaalisti, etkä vain kökötä koneella päivät pitkät.

Ja tästä jatketaan taas sitten huomenna. Katsotaan kuinka hyvä ja nälkäinen olo sillon on.

Tämä kannattaa siis ottaa täysin huumorilla, koska nuo edeltävät asiat eivät todellakaan ole hauskoja! Ja kuvina tämän päivän hattupäisyys. En tiedä miten tuossa viimisessä kuvassa onnistuin näyttämään noin iloiselta. Silloin oli kait positiivisuuskohtaus meneillään, mutta ihanasti silti näkyy nuo itkusilmäpussit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti