lauantai 11. syyskuuta 2010

Colaremmejä

Ja onnistuin tänäänki aloittamaan päiväni lenkillä. Nyt jo pidensin reittiä taas. Kun kerran aloitin aika kevyesti niin pidennän reittiä joka kerta. Vielä lenkit tappavat minut, mutta jos jatkan näin vähintään kolme kertaa viikossa lenkillä käymisen, niin varmaan totun siihen vielä. Pitäisi sen lisäksi keksiä joku jumppa ensiviikosta lähtien niin saisi kunnolla alkuun tämän "terveyskuurini".
Huomasin kuitenkin, että kun aloitin päivän lenkillä niin sain taas enemmän aikaiseksi heti aamusta. Vaikka meinasin siltikin myöhästyä töistä. Olen vähän huono lähtemään ajoissa kotoa. Niin työpaikat kuin kaveritkin ovat huomanneet sen. Tosin osaan olla ajoissakin, mutta se on yleensä yllätys ihmisille.

Tänään vietänkin sitten iltani Tuijan kanssa, enkä koneella chattailen. Ehkä ihan hyvää vaihtelua. Niin ei ihan erakoidu kaikista ihmisistä. Mutta siihen asti kunnes hänet näen niin kattelen Kaya Scodelarion "Moon" elokuvaa. Hyvin kummallinen, mutta siitä sitten enemmän joku toinen kerta. Ja sen jälkeen jos ehdin niin vielä Shank.
Nyt jatkan elokuvan kattomista ja mun ultimate herkun syömistä.

Jep, colaremmejä. Niin hullun hyvää! Mä jään näihin yleensä niin koukkuun et syön rasian päivässä ja sit kärsin loppupäivän mahakivusta. Joten pyrin olla keksimättä näitä kovin usein kaupasta.
Ai niin kattokaa miten hullunkokosen salaatin tein itelleni. Oli muuten herkkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti