maanantai 20. syyskuuta 2010

Katerina Graham


Olen nyt viimeaikoina aloittanut "The Vampire Diaries" sarjan katsomista. Ehdin katsoa siitä jo melkein puolet, ennen kuin aloin kiinnittää huomioni Bonnie hahmoon. Yleisesti tyttö oli vain todella kaunis ja jotakin hieman kiehtovaa hänessä näin, joten aloin etsimään netistä enemmän tietoja hänestä. Yllätyin todellakin! Näköjään tämä nainen on tehnyt enemmänkin kaikkea, kuin miltä päällinpäin näyttää.

Katerina Graham syntyi Sveitsissa Genevessä 5.9.1989. Hänen isänsä on libanolainen musiikintuottaja Joseph Graham ja äiti on venäjänjuutalainen Natasha Graham. Eli Katerina on puoliksi libanonilainen ja puoliksi venäläinen. Katerina osaa puhua englantia, espanjaa, ranskaa ja vähän portugalia ja hepreaa.

Katerina aloitti näyttelemisen jo 6 vuotiaana mainoksissa ja vierailijana tv-sarjoissa. 15 vuotiaana hän pääsi BET Awardsiin Lil Bow wow'n taustalaulajaksi. Tämän jälkeen hän pääsi myös monien muiden suurien artistien taustalaulajaksi.

Vuotta myöhemmin Katerina Graham tapasi Damon Elliotin, josta tuli hänen mentorinsa ja kait myös hänen tuottajansa?

Katerina Graham on esiintynyt elokuvissa: The Parent Trap, Our first Christmas, 17 Again, Boogie Town ja lisää on tulossa.

Ja vieraillut tai esiintynyt sarjoissa: Lizzie McGuire, Strong Medicine, Malcolm in the Middle, Joan of Arcadia, Like Family, Grounded for Life, O.C, C.S.I, Greek, Hannah Montana ja The Vampire Diaries.

Katerinan singlet: I Got it from my Mama feat. Will.i.am, Donque song feat. Snoop Dogg, Down Like That, Boyfriend's Back, Star Now, Somebody to Love ja Sassy.

Todellakin vaikuttaa tytöltä, jonka uraa kannattaisi seurata. Hän on näyttelijä, laulaja, levytuottaja, tanssija ja malli. Siis mitä hän ei pysty tekemään?






Sen lisäksi innostuin katselemaan hänen tyyliänsä ja pukeutumistansa ja olen täysin innoissani. Hän on todella kokonaisuudessaan aika upea!!


2 kommenttia: