maanantai 27. syyskuuta 2010

Kuvamuokkailuja

Tänään en taas vaihteeksi jaksanut nousta sängystä ylös. Oikesti painelin torkkua tunnin ajan ja laittelin sitä herätyskelloa kuntoon aina uudestaan ja uudestaan. Ei sieltä untuvapeiton alta vain ole kiva tulla pois, kun ei ole mitään erityistä tapahtumassa päivällä. Töitähän minulla oli ja piti kaikkea muutakin tehä, muttei vain millään jaksanut sitä päivää alottaa.

Lopulta kuitenkin pääsin ylös ja aloitin sitten aamupalalla. Tällä kertaa omenaviljajogurttia ja vihreä omena. Ja aloitin tunnin jumpan. Kuitenki sen takia, kun en herännyt tarpeeksi aikaisin .. jaa keksin alkaa laittautua yleistä enemmän, meni kaikki suunnitelmat uusiksi, kun en ehtinytkään lähtemään verkkokauppaan hakemaan huollossa ollutta puhelinta, vaan pitikin lähteä hetken päästä jo töihin. Mutta ehdin käydä läpi vaatekaappini (näköjään minulla onkin liian vähän vaatteita, kun pystyin käymään sen läpi vartissa) ja heitin pois kaikki mitkä menee kirpparikasaan. Kyllä sieltä aika paljon löytyikin, ja nyt olis hirveesti tilaa uusille vaatteille, joita nyt odottelen satelevan kaikkialta! :D

Töihin päädyin tänään pistämään mekon, jonka ostin kesällä kesämekoksi ja innostuin tänään laittamaan sen päälle. Mekon isoin ongelma on se, että sen helma on niin liehuva, että se helposti tykkää paljastaa altaan kaiken. Joten on siis ihan paras idea pistää se päälle tuulisena päivänä ja pidellä helmasta kiinni koko ajan, kun käveleekin vielä paljon. Kuitenkin tykkäsin asukokonaisuudestani paljon. En joka päivä innostu niin paljon. Ja vielä kun onnistuin löytämään huivikätkönikin samalla, kun kävin vaatteeni läpi. Olin näköjään piilottanut huivit yhteen kaappiin ja unohtanut täysin. No nyt löysin ja tuo ihana vaaleanpunainen kaulurini pääsi heti käyttöön. Ja juuri oikeana päivänä löysinkin sen. Se lämmitti kivasti tuolla kauheasti kylmenevässä ilmassa.

Olisin vielä tietenkin halunnut asukokonaisuuteeni sopivat kengät, mutta minulla ei vielä ole niitä syksyn ihania kenkiä, jotka haluun. Ja sen lisäksi koska päätin kävellä taas töistä kotiin (siinä ihanassa kunnon liehumekossa) niin tarvitsin kengät, joissa jaksan kävellä ja jotka eivät mene siitä pilalle.
Pistin päälleni myös tämän aikoja sitten tilaamani kellon. Tai oikeastaan tilasimme kultani kanssa yhdessä useammankin, mutta tätä en vielä ollut ehtinyt käyttää, kun se on vähän iso. Ajattelin, että sitä olisi voinut pienentää, mutta kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi vietyä sitä kellosepälle niin se on vain pölyttynyt jossain sivussa. Tänään kuitenkin päätin pistää tämän Breon kellon käteeni. Rakastuin siihen jo silloin kun sen tilasin ja se on edelleen yhtä ihana liilan värinsä kanssa. Ainoa ongelma edelleen on se, että se on vähän iso, mutta enköhän vielä joskus saa sen pienennettyä.



Mun puolentoista tunnin kävelylenkki kotiin meni oikein pirtsakasti, vaikkakin kädet hieman jääty ja oikeasti jouduin pitelemään helmasta kiinni, ettei se lennähdä korviin. Kaikkein paras idea tuollaisen mekon kanssa, on laittaa kirkkaat alusvaatteet, jotka varmasti näkyvät mustien legginsien alta. Mutta onneksi onnistuin olemaan vilauttelematta tuolla helsingin kaduilla.
Illaksi hankin itselleni vähän lisää jäätelöä ja sen lisäksi olen napostellut siemeniä. Juuri sitten sillon on tällaista, kun tekisikin mieli jotain suolaista, kuten sipsejä tai juustoja. Minkäs sille mahtaa. Oikeasti ei pitäisi syödä sitä jätskiäkään, mutta kun en osaa olla ilman jos sitä kotoa löytyy. Ja aloin leikkiä kuvankäsittelyohjelmallani, joten tästä lähtien saatte sitten nauttia minun kokeiluistani, kun en tätä nimenomaista ohjelmaa ole vielä käyttänyt. Mm. tämän postauksen kuvat on kaikki muokkausleikkejä. Ja sen lisäksi innostuin kuvailemaan töissä, joten siellä nämä kuvauspaikat ei ole mitään mahtavia ja kuvista tuli mitä tuli, mutta epäonnistuneempia on kivempi muokkailla ja katsoa miten se onnistuisi korjata. Mutta nyt jatkan muida iltajuttujani. Heipsulidei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti