keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Koko bloggeri ihan sekasin!

Kävin tänään taas vaihteeksi yhdessä työhaastattelussa. Niitä on tullut nyt reissattua useampikin. Alkaa kohta jo ottaa päähän. Tuntuu kuin se olisi uusityöni käydä läpi eri työhaastatteluja. Turruttavaa! Alkaa olla kestohymy jo melkein automaattinen ja itsensä kehuminen alkaa jo tulla melkein itestään.

Sen jälkeen näin parasta kaveriani Tuijaa hetken aikaa. Tulee nähtyä ihan liian harvoin, kun eri kaupungeissa asutaan, mutta hän tulee onneksi jo lauantaina mun luo taas illahduttamaan :)
Shoppasin keskustasta itselleni uutta shampoota ja hoitoainetta kokeiltavaksi. Yummy jenni tästä joskus mainitsi blogissaan ja siitä asti jäänyt mieleen, että pitää kokeilla. Joten nyt tuli siihen loistava hetki, kun tigini ovat ihan loppumaisillaan :S


Ja tietenkin Glasgowssa sitä myydään nyt 10£ tween paketti, ja mä en pääse sitä hakemaan, koska ensinnäkin lentelen pienellä matkalaukulla, johon ei saa ottaa yli 100 ml:n pulloja :( No kuitenkin jossain vaiheessa niihinkin pitäisi taas santsata ja haluisin myös kokeilla kaikkien kehumia Aussie shampoota ja hoitoainetta. Tykkään käyttää useampia aineita vaihdellen, ja nyt olen liian pitkään tyytynyt käyttämään vain yksiä.

Ostin myös tälläisen hyvin härskin karkin. Oli pakko maistaa, mutta ei kyllä vastannut odotuksiani. Oli aika tylsän makuinen.

Myöskin aamulla soittelin Glasgow'n puman liikkeeseen kyselläkseni heidän email osoitetta, jota ei netistä löydy. Oli aika mielenkiintoista. Tyttö puhelimen toisessa päässä kuulosti kiinalaiselta, joka puhuu scottimurteella. Huh! Sain kuitenkin juuri ja juuri selvää siitä email osoitteesta onneksi :D

Ja illan olenkin nyt sitten vaihteeksi viettänyt koneella. Katoin skinsin kolmannen tuotantokauden ensimmäisen jakson. Ja voi että Kaya Scodelario on kyllä hyvän näköinen! Muutenkin koko sarja on ihan mahtava! Myöskin tuli taas päiviteltyä vähän enemmän ipodia. Olen tarkistanut siitä vasta neljäs osan ja jossain vaiheessa pitäis kattoo kaikki musiikki mitä mulla on ja laittaa tonne ipodille :O Iso työ! Ehkä se jossain vaiheessa palkitsee.

Kuvat on tän päivän asukokonaisuudesta. Aika mustaa, noi kengät meinas tappaa mun päkiät ja on hyvin ärsyttävää ottaa kuvia kaupan pukkarissa. Ja mun hiukset on näköjään ihanan kaksväriset, millonkohan saan taas tasotettua ton värin, ku yritän tosta tummemmasta päästä eroon.

2 kommenttia: