tiistai 7. syyskuuta 2010

Mun uusi hieno sormus


Taitaaki olla hetki aikaa siitä kun viimeksi kirjottelin, mutta ihan syystä. Poikakaveri oli viimeistä viikkoa suomessa, joten ei erityisemmin tehnyt mieli tulla tänne kirjottelemaan, kun voi hänen seurassaan viettää aikansa. Nyt sitten taas sitä ylimääräistä aikaa mulla on mielinmäärin ja sitä pitäisi tuhlata jollain tapaa. Mieluiten tietenkin järkevästi. Töitä nyt voisin yrittää tehdä niin paljon, kuin vain kykenen, mutta ei sekään ole niin helppoa, jos vuoroja ei meinata tarpeeksi antaa :(.
Pitäisi ehkä vähän aikatauluttaa päiviä, että jaksaisi oikeasti nousta sängystä ennen puolta päivää ylös. Tälle viikkolle olen onneksi onnistunutkin tekemään sen jo. Mutta ainain voisi lisätä päiväjärjestyksiin lenkkeilyn, kun sitä ei yhestä ja toisesta syystä ole tullut käytyä varmaan.. öö ainakaan pariin kuukauteen. Huh, eli aika jo! Nyt aloitin juuri ipodini tarkistamisen läpi, ja poistan sieltä kaiken mitä en sinne halua ja lisään kivoja uusia biisejä. Sitäkään ei ole tullut käytettyä pitkään aikaan. Nyt ehkä tulee tekemään enemmän mieli, kun päivittelen sen.

Työt taisinkin mainita jo.. ja ai niin, tietenkin kuuluu myös päivittäinen piirteleminen pääsykokeita varten. Vaatimukset on kovat, joten töitä pitää tehdä paljon, eli toisin sanoen inspiraatiotakin pitää pitää yllä ja tutkia netistä kaikkea muotiin liittyvää. Mulle siis saa vinkkailla kaikkia kivoja sivoja, joista pääsen näitä tutkimaan.


Ja sitten tarkkailla matkalippujen hintoja ulkomaille, koska nyt tulee sitten matkusteltua niin usein kuin vain mahdollista. Ensimmäiset liput varasinkin tänään, kun en kauemmin jaksanut odotella löydettyäni ihan mielettömän hyvällä hinalla! Easyjet.com:iin kannattaa muidenkin tutustua! Ihan älyttömän edulliset hinnat, lentoyhtiö on yksinkertainen, mutta palvelu hoituu kuitenkin. Siellä ei varata ollenkaan paikkalippuja lennolle, vaan menet istumaan sinne minne haluat. Eli kannattaa kiirehtiä ensimmäisten joukossa koneeseen, että saat ikkunapaikan. Työntekijät ovat ystävällisiä ja auttavaisia, vaikka lentoyhtiön edullinen hinta johtuu osittain siitä, että kaikki tehdään lähinnä itse ja siihen ei sisälly kunnon matkatavarat, vaan pelkkä yksi käsimatkatavara. Tämä saa kuitenkin painaa niin paljon kuin haluat, kunhan jaksat itse nostaa sen sille tarkoitetulle hyllylle. Jos haluat kunnon matkalaukun ottaa, niin maksa se samalla kun ostat lentolippusi, niin saat sen halvemmalla noin 22€ per 20 kiloinen laukku.Taisin eksyä vähän aiheesta, mutta mielestäni oli huvittavaa, että maksoin matkani näillä:

Voitta kuvitella kuinka hauskaa noita oli laskeskella :D

Tämän lisäksi pitäisi yrittää lukea mahdollisimman paljon englannin kielisiä kirjoja ja lehtiä, kielitaidon kartuttamiseksi. Tällä hetkellä menossa Harry Potterin viimeinen osa. Pitäisi myös lainata kaverilta pinollinen englanninkielisiä kirjoja, kun hän niitä omistaa enemmän kuin minä. Ja tilauksessa on tietenkin poikaystävältä brittiläisiä muotilehtiä.

Ja näiden kaikkien jälkeen pitäisi siis vielä muistaa nukkua, syödä ja pitää ittensä terveenä. Viimeinen kun minulle tuntuu olevan niin vaikea tehtävä. Siinä on varmaan kuitenkin tekemistä ihan tarpeeksi jo pitemmälle ajalle.. toivottavasti.

Välissä olevat kuvat ovat poikaystävältäni saamasta läksiäislahjasta, joka oli Calvin Kleinin sormus. Käytiin kerran liikkeessä ja näyttelin kaikkea mikä minusta näytti kivalta (tämä oli siis yksi niistä) ja niinhän hän sitten kävi hakemassa minulle sellaisen.

Calvin Kleinin ihan mahtavan ihana sormus! Kiitos kulta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti