keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Työttömiä päiviä

Eilen mun piti mennä töihin, mutta sitten peruuntuki vuoro ihan viimehetkellä, mikä tietenkin ärsytti, ku olin siihen niin valmistautunu ja melkein matkalla jo. Noh, ainakin olin herännyt kunnolla ja käynyt lenkillä ja jopa ehtiny jumpatakkin välissä. Ja vielä käydä asioilla keskustassa. Noh, siitä sitten palasin takaisin kotiin ja yritin keksiä itelleni jotain tekemistä. Joten ilta meni lähinnä koneella istuen.

Tänään taas tiesin, ettei minulla ole töitä niin sain nukkua vähän pitempään... varsinkin kun en eilen osannut mennä nukkumaan tarpeeksi ajoissa. Tosin heräsin pahaan uneen, joten olin aika maassa heti aamusta. Vietinkin koko aamun taas koneella, kunnes kaverini tuli käymään. Kävin viemässä nuppua ulkoilulla ja näin huippumallihaussa Riinan. Jaa sitten päädyin taas käymään lenkillä, tosin se meni ihan pieleen ku alko sattumaan polviin. Ei niin yhtään kiinnostais just nyt alkaa ostelemaan uusia juoksukenkiä, mutta juosta kuitenkin haluisin. Mutta se ei oikein toimi, jos se juokseminen sattuu.

Ja illan taas vietin kotona. Joten ei niin mitään mielenkiintoista. Mutta sentään loppuviikon vietän töissä. Ja maanantaiksi varasin ajan eläinlääkäriin ja se jännittää kisujen puolesta ihan kauheesti! :/

Eilen, kun aloin paistaa kanaa niin vahingossa kaatoin öljyt tuollaiseksi sydämeksi. Hassua. Mutta oli pakko ottaa kuva!


Ja sitten näin kissani tällaisessa asennossa. Nuppu oikeasti makaa poikittain Ninjan päällä. Ja ninja nyt on reilusti pienempi kuin nuppu, niin vähän kauhistuin. Vaikka ninni ei nyt niin kärsivältä näyttänytkään (paitsi tässä kuvassa, mutta oikeasti siis ei), mutta kuvien jälkeen piti ottaa nuppu pois sen päältä, ettei tämä rutistuisi nupun alle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti