perjantai 10. syyskuuta 2010

Kaya Scodelario

Kaya Scodelario, joka tunnetaan paremmin nimellä Effy Stones roolistaan Skins sarjassa. Minä kun niin onnistuin jäämään kyseiseen sarjaan koukkuun, ja Effy on mielestäni koukuttavin ja mielenkiintoisin hahmo kaikista, sen lisäksi tyttö on ihan tajuttoman kaunis.

Syntynyt 13.2.1992, eli vasta 18 vuotias näyttelijä, ja on onnistunut lyömään itsensä läpi juurikin Skins sarjan myötä. Nyt hänet voi nähdä myös elokuvissa Moon, Shank ja hollywoodin Clash of the Titans elokuvassa hänet näkee myös ihan pienessä rooli
ssa.

Kaya on englantilainen näyttelijä, mutta syntyperältään puoliksi brasilialainen ja osaa sujuvasti puhua myöskin portugalia.

Kaya on Models 1 mallitoimiston listoilla ja on ollut Supersuper lehden kannessa, sekä tehnyt monia muita lehtikuvauksia. Malli juttuja löytyy täältä, sekä Kayan omat kotisivut täältä.

Olen nähnyt Kayan elokuvista vain Clash of the Titansin, enkä siinäkään tunnistanut häntä, koska hän pyörähti siinä niin nopean hetken. Muita elokuvia en olekkaan nähnyt, mutta ne ovat nyt minun elokuva listalla katsottavaksi. Kuitenkin Effy:nä Kaya teki minuun suuren vaikutuksen ihan kaikin tavoin. Rakastin koko roolihahmoa, tämän pukeutumista, asennetta ja kaikkea. Sen lisäksi Kaya on yksi niistä joille todella sopii vahva meikki. Sai hänet näyttämään paljon salaperäisemmältä.

Näyttelijä on vasta nuori lupaus, mutta jos hän tätä rataa jatkaa, niin eiköhän hänestä kuulla vielä paljon, ainakin toivon kuulevani.

Shank



Skins
Muita kuvia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti