lauantai 28. elokuuta 2010

Ellen Page


En ole tainnut vielä ehtiä kunnolla hehkuttaa yhtä näyttelijää, josta innostuin ihan täysin sen jälkeen kun olin nähnyt elokuvan Juno. Eli Ellen Pagea. Ellenhän saikin tuosta Junon roolistaan oscar ehdokkuuden ja ei mielestäni turhaan. Itse elokuva on ihan mahtava ja roolisuoritus oli kyllä huippu!

Ellen on kokonaisuudessaan hyvin erikoinen näyttelijä. Hän on pienikokoinen (vain 155 cm), poikamainen, mutta silti samaan aikaan ihan älyttömän kaunis nainen. Tosin hänet usein luullaan paljon nuoremmaksi, kuin mitä onkaan. Syntynyt vuonna 1987, Ellen on jo hieman yli 20 vuotias, mutta sekoitetaan aina alle 20 vuotiaaksi.

Ellen on kanadalaissyntyinen ja aloitti näyttelemisen jo 10 vuotiaana. Ja sain ensimmäisen oscar ehdokkuuden 20 vuotiaana. Tunnetaan parhaiten elokuvasta Juno, mutta myös elokuvista Hard Candy ja X-Men (kolmas osa). Hän on jo nyt onnistunut lyömään itsensä vakavasti otettavaksi näyttelijäksi ja onkin yksi Hollywoodin seuratuimpia uusia tulokkaita. Nyt näin hänet Inception elokuvassa ja mielestäni loisti siinäkin. Noita muita elokuvia en ole vielä ehtinyt näkemään, mutta ovat päässeet nyt listalle elokuvista, jotka pitää katsoa.

Yksi ainoa asia mistä Ellenissä en niin hirveästi pidä, on että hän ei pidä shoppailusta ja vaatteiden etsimisestä ja käyttääkin kaikkiin tapahtumiin aina stylistia. Mutta Ellenillä on silti hyvin omanlainen pukeutumistyyli, muutamia hienoja tilaisuuksia lukuunottamatta. Ellen on vahva mielipiteissään ja pitää itseänsä feministinä. Näin paljon ehdin oppimaan pienen lukutuokioni jälkeen.
Eikä tässä ole kait muuta kuin älytön määrä kuvia jatkeena:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti