torstai 12. elokuuta 2010

Pitäisikö jo siirtyä syksyyn, vaiko pysyä vielä kesässä?

Vaikka kuinka rakastan kesää ja olen sitä mieltä, että kesän pitäisi vaan jatkua ja jatkua ikuisuuksiin, niin tämä kesä on ollut niin lämmin, että pukeutuminen on jäänyt hyvin yksitoikkoiseksi. Joten ihmeellisesti oon huomannu himoitsevani jo jotain syksyvaatteita ja asustuksia. Sinänsä en haluisi, että tulisi syksy, vaan lähinnä haluisin taas saada pukeutua kerroksellisesti ja saada jotain uutta ja erilaista päälleni, kuin nämä iän ikuiset minishortsit, minihameet ja pikkuhellemekot. Tänäänkin ängin päälleni vain väkisin saappaat ja pitkähihaisen paidan, kunnes hetken ulkonaoltuani huomasin paahtuvani ja jouduin ottamaan pitkähihaisen pois. Pitää kai sitten vieläkin odotella näitä kelejä..

Tässä sitten kattelin lookbook:ia siinä toivossa jos sieltä löytyis jotain kivoja syyskuvia. Noh, niitä löyty ehkä muutama, mut onnekkaasti myöski muutamia ihania kesäisiä asukokonaisuuksia, niin en oo vielä liian syksyfiiliksissä :)

Aivan ihanat kengät!!!

Ja tässä taas onnistuin rakastumaan kukkamekkoon, vaikka kuinka sellaista en päälleni pistäisi. Hmh!

Tällä nyt ei ihan hirveästi mitään päällään ole, mutta silti jotenkin kivan näkönen asukokonaisuus. Mutta tämä saatta johtua noista kengistä.

En pidä oikeastaan kuvasta, mutta mekko on ihana! Minä kun olen jo pitempään metsästäny itelleni sitä täydellistä keltasta mekkoa.

Tää jotenki sopii niin kesään kuin syksyynki. Syksyyn tosin lisäisin alle sukkahousut ja saappaat jalkaan. Pitäisi varmaan vihdoin hankkia se pitkä jakku, josta oon jo niin pitkään haaveillu.

Niin mahtava syksyinen asu! Tämmösen todellaki voisin kuvitella pistäväni päälleni!!

Ihana kuva ja ihana asu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti