perjantai 20. elokuuta 2010

Niitä saa suomeen!

Tässä aikasemmin ja jo monesti oon harmitellu sitä, kun Blowfishin kenkiä ei saa millään suomeen. Niin tottakai olin väärässä. En vain näköjään osaa surffata kunnolla netissä. En nytkään näitä sivustoja ite löytänyt, mutta tärkeintä on että ne löytyivät. Eli näistä nettikaupoista saa tilattua blowfishia myös suomeen.
Shudoo

Postituskulut 15£. Palautus ei ole ilmainen uk:n ulkopuolella.
Blowfishin kenkiä löytyy vain muutama malli, joista osa on ihan kivoja, mutta uusimpia malleja ei ainakaan löydy. Hyviä alennuksia kylläkin löytyy.
Muita merkkejä: UGG Australia, Converse, Diesel, Puma, Superdry, Vivienne Westwood. Ja näitä löytyy siis paljon lisää, tässä vain muutama mainittava.
Rubbersole

Postituskulut 7£ per tuota. Tulevat perilla 5-10 päivässä. Vaihto ja palautus 14 päivän sisällä, mutta ei sisällä postituskuluja.
Blowfishin kenkiä on lähinnä vain ne perusmallit ja tummat harmaat ja mustat sävyt. Hinnat aika normiluokkaa.
Muita merkkejä: Ugg Australia, Calvin Klein, Havaianas, Vans, Sanük, Reef, Reebok, Fivefingers ja tietenkin monia muita.
Kolibrishop

Saksankielinen verkkokauppa. Postituskulut 10€. Tavarat tulevat 3-7 työpäivän aikana.
Suurin valikoima erilaisia Blowfishin kenkiä, mutta hintaluokka on paljon korkeampi kuin muilla nettikaupoilla.
Muita merkkejä: Adidas, Benh, Billabong, Burton, Carhart, Dakine, Fenchurch, Friis & Company, Gola, Vagabond, Vans, Zoo York, Nike, Nümph, Pa:nuu, Quicksilver, Rip Curl, Roxy, Supreme Being ja monia monia muita.
Shoe envy

Postituskulut saa tietää vasta tilauksen yhteydessä. Tulevat noin 3-7 työpäivän aikana.
Vain muutama malli blowfishin kenkiä, eikä niistä mikään oikein iskenyt, vaikka hinta olikin matala.
Muita merkkejä: Carterpillar, Feud London, Kickers, Oxygen, Snowjoggers, Sugar ja muutamia muita.


Mitään näistä nettikaupoista en ole ite kokeillut, mut kokeiluun joku noista kolmesta ensimmäisestä luultavasti tulee tän syksyn aikana vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti