lauantai 7. elokuuta 2010

Polttarit


Eilen sitten vietettiin kaverini polttareita. Ja onnistuneesti, kun en ole vieläkään kamerani laturia saanut, niin en saanut kuviakaan paikan päältä. Muut kyllä saivat, mutta ehkä ne eivät ole ihan niin julkaisukelpoisia, mutta voin sentään kertoa miten ilta meni.

Ensin kokoonnuimme kaikki kaason luo ja kaaso kävi hakemassa morsiammen metroasemalta. Hän laittoi tälle siteen silmille ja toi kotiin. Aloitimme sillä, että morsian sai keksiä sanoitukset naimisiin menosta tai tulevasta miehestään, jotka hän kirjoitti ylös. Samalla aloimme syömään ja juomaan. Tarjolla oli aluksi kuoharia ja vähän ajan päästä tortilloja ja mansikka margaritoja. Tosin minähän en mitään alkoholia päässyt maistelemaan antibioottikuurini takia. Hauskaa oli silti.
Päästiin laittautumisen ohessa lauleskelemaan singstaria ja tutustumaan toisiimme, kun siskoja lukuun ottamatta kukaan ei tuntenut toisiaan. Seuraavaksi morsian sai tietovisan sulhasestaan. Ja onnistui vastaamaan 10½ oikein 15:sta. Tosin siellä oli monta kompaa. Aika hyvin tunsi kyllä sulhasensa.
Myöhemmin illalla lähdimme liikkeelle ja morsian sai seuraavan tehtävänsä. Hänen piti jollain muulla kielellä kuin suomeksi keskustella tuntemattomien kanssa niin, että saisi näiltä halauksen. Halausta ei saanut pyytää. Aluksi ajattelimme, että 5 riittäisi, mutta se tuntui käyvän tältä niin helposti että summa piti muuttaa 10. Matka kävi joutuisasti keskustaan päin musiikin soittaessa samalla morsiammen suosikkibiisejä.
Seuraava tehtävä oli pistää morsian laulamaan karaokeen. Kappaleen hän sai valita ihan itse ja valitsi Christina Aguileran Beautiful kappaleen. Vaikka jouduimmekin oottelemaan hetken aikaa, että hän pääsi laulamaan, niin morsian onnistui saamaan hyvin monta onnittelua välissä niin henkilökunnalta kuin tuntemattomiltakin. Laulu meni mahtavasti ja kaikki innostuivat siihen mukaan.
Siitä siirryttiin muutaman mutkan kautta Ale pubin edessä olevalle aukiolle. En niin millään muista mikä sen aukion nimi on. Täällä morsian sai näyttää taitonsa, joita hän niin tykkää esitellä, eli lattaritanssitaitonsa. Morsian kävi hakemassa tuntemattomien seasta itsellensä partnerin ja taitoi tanssiesityksen hänen kanssaan. Se oli aika mahtavaa katottavaa!
Viimeisen tehtävän pääsi katsomaan morsiamen kaveri, kun vahingossa osui paikalle ja siitä saatiinkin osuva yleisö. Viimeisenä tehtävänä morsiammen piti räpätä 50 centin in da club taustaan kirjoittamansa sanoituksen. Ja se meni mahtavasti! Se oli ihan huippu. Ja tämän morsian esittikin sitten monesti illan aikana. Lopuksi myös sulhaselleen, kun ihan lopuksi pääsi tämän seuraan.
Kiersimme pari baaria tervehtien morsiammen kavereita ja lopulta päädyimme YK:lle. Siellä olinkin illan jälkeen jo niin väsynyt, että päädyin vihdoin lähtemään kotiin. Ilta oli ihan mahtava ja tosi onnistunut. Ja innostuin täysin polttareiden järjestämisestä, vaikka näissä olin vain mukana järjestämässä.

Ja nyt enää ootellaan niitä häitä parin viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti