keskiviikko 18. elokuuta 2010

Päivänhommana leffaan

Kauheesti taas tullu tehtyä kaikkea, mut samaan aikaan ei yhtään mitään. Pitäis varmaan alkaa ottaa itteänsä niskasta kiinni, eikä vaan laiskotella joka päivä. Yks juttu päivässä ja tuntuu kui olisin kuun saavuttanu. No ehkä sitä ens kuussa onnistuis oikeesti jotain tekemäänki.
Tänään pitäisi lähteä leffaan katsomaan The Expendabels, ja se onkin se tän päivän juttu. Noh, kyl mä keksin myöskin vihdoin pestä pyykit. Mutta kun se on niin iso ongelma, kun pitää käydä pyykkituvassa ja se oli koko viikonlopun varattu. Mutta tuota leffaa odottelen aika hingulla! Mahtava näyttelijäkaarti. Ja nyt kun menin erikseen katsomaan näyttelijäkaartin taas läpi niin sieltähän löytyi minulle iso iloinen yllätys, kun en yhtä näyttelijää ole pitkään aikaan nähnyt niin yhtään missään. Charisma Carpenter. Joka siis Buffy:ssa näytteli Cordeliaa. Pienestä asti fanittanut sitä. Mutta saa nähdä millainen se leffa on. Tuun sitten jälkikäteen kertomaan mielipiteitä.
Ja koska pitkästä aikaa tulee oikeesti lähdettyä jonnekin niin oon ihan innoissani että saan laittautua. Kesän aikana kun sitä ei oikein tullut tehtyä. Ei sitä niin kuumana päivänä jaksa miettiä muuta kuin mahdollisimman pientä päälle ja meikki asiana on melkein unohtunut täysin.
Tänään kaikenlisäksi äiti ja sisko taitaa tulla takasin sieltä Barcelonasta niin saan sitten tuliaisia kuhan ehdin niitäki mennä moikkailemaan.
Mut nyt pitäis varmaan lähtee hakemaan niitä pyykkejä takasin ja lähtee suihkuun niin myöhempään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti