perjantai 13. elokuuta 2010

Saapashimoa

Syksy innostukseni suurin juttu on saappaat. Minulta löytyy syksyksi ja talveksi vain muutamat kengät, ja viime vuotisen vähän retromman tyylini kautta löytyy muutaman sneakkerit, muttei kunnolla saappaita. Korkeapohjaiset ruskeat löytyy ja matalapohjaiset mokkaisentuntuiset siniset. Selvästikkään en voi pärjätä koko syksyä ja talvea noilla, joten nyt pitää syksyn ajan metsästellä itelleni lisää saappaita. Niin korkeapohjaisia kuin mataliakin. Mustia ja värikkäitä. En vielä tiedä kuinka monta paria minulle riittää, mutta epäile että metsästys jatkuu useamman vuoden.

Jep harmaat korkeavartiset matalat mokkaiset kengät. Niistä unelmoinu jo viime talvesta asti, ja vieläkin niitä himoitsen. Eli pakko hankinta!

Tässä myöskin versio, jonka voisin laittaa jalkaani, vaikka nahkaiset ovatkin. Mutta kivoilta ja siisteiltä näyttävät silti.


Ja vaikka nämä onkin nilkkurit, niin sellaiset olis myös syksyn hankintalistalla. Harmaat nilkkurit. Oon jo kahdesti onnistunu näkemään harmaat unelmanilkkurit. Kerran kaupassa ja vaikka olikin vero moda:n hyllyssä olisin ne voinut hankkia, mutten tiedä mikä vika aivoihini sillon tuli. Ja toisen kerran pääsykokeissa yhdellä tytöllä oli täydellisimmät harmaat nilkkurit ever. Enkä oo sellasia sitte nähny missään :/


Tämmöset bootsit on pakko saada!


Tässä kahet blowfishin mallit. Tuo alempi on uudesta syksyn mallistosta ja rakastuin täysin! Miksei näitä saa millään suomeen? Mutta on ne sen verran erilaiset, et mun mielestä mun pitäis kummatki ehdottomasti hankkia!!

Cowboybootsit yes please! Tosin ehkä mielummin ruskeena, mutta kuitenkin näitäki himoinnu jo kaaaaauan! Ehkä olis siis jo aika ettiä ne täydelliset.


Ja sitten myöskin rennommat saappaat pitäisi saada niille päiville ku ei jaksa hienostella.. ja mähän en kovin monenakaan päivänä jaksa hienostella. Ja siinä vasta osa kaikista saappaista mitä mun pitäis saada. Pitää etsiä siis lisää!!! Ja voisko joku ihana maahantuoda blowfisheja suomeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti