torstai 21. lokakuuta 2010

Piirustus hankintoja

Viimeaikaisten piirtelyjeni aikana olen huomannut pieniä puutteita tarvikkeissani. Vaikka sainkin kullalta aivan ihanat puuvärit ja monia perusjuttuja löytyy, on myöskin paljon mitä vielä tarvitsen.

Pienen penaalin

Oikeastaan ihan pienen penaalin. Minulla on jo isompi, josta jotain kirjotusvälineitä ja muuta kouluaikasta löytyy. Mutta nyt tarviin penaalin juuri näille välineille joita käytän joka ikinen piirustuskerta. Tällä hetkellä ne lojuvat vähän missä sattuu. Olisi hieman helpompi, jos ne säilyisivät samassa paikkaa kaikki.

Eri vahvuisia lyijykyniä

Piirtelen hyvin paljon lyijykynillä, mutta ne taitavat kaikki olla aika samaa vahvuusluokkaa. Sillon kun pitäisi alkaa varjostuksia tekemään, niin nuo erivahvuiset värit voisivat helpottaa asiaa. Tosin en sellaisilla osaa kunnolla piirtää. Joskus koulussa harjoitellut, mutta ainakin voisin sitten itekseni harjotella enemmän!


Vesivärit

Ihan vaihtelun vuoksi. Puuvärit ja lyijykynät kun on jo, tarvitaan näihin vaihtelua. Siitä saa ihan erinäköisen kuvan, kun maalaa. Väreistä saa erilaisia. Tosin en maalaakkaan kunnolla osaa, joten sitäkin pitäisi harjoitella.

Harppi

Saatan joskus tehdä paljon pyöreitä kuvioita, ja voi herran jestas miten vaikeaa niitä on piirtää samankokoisiksi ilman harppia!


A3 ja A4 lehtiöt

Minulta löytyy vain irtonaisia papereita. Pysyvät ehkä vähän paremmin kasassa, jos nämä olisivat tuollaisessa lehtiössä.

Ohut ja paksu musta tussi

Välillä pitää saada aikaan kontrasti, joka ei edellisillä väreillä onnistu. Joskus sen pitää olla ohut ja joskus paksumpi.


Hmm, no siinä nyt taisikin olla ne pääjutut just nyt. Että sellaisia hankkimaan. Sen jälkeen katotaan uudestaan mitä kaikkea taas tarvitsen.
Oheiset kuvat eivät ole omia piirtämiäni vaan itseasiassa ihan googlesta etsimiäni hienoja piirrettyjä kuvia. Toivottavasti piirrettyjä, koska paljon löytyi niitä jotka oli tehty vain tietokoneella. Tosin kun tykkään piirrellä voisin tietenkin käyttää ihan itse piirtämiäni kuvia täällä, enkä lainailla muiden. No ehkä sitten joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti