sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Manchester

Manchesterissa ei ehditty olla kuin yksi kokonainen päivä vain, koska tulin perjantaina sinne niin myöhään illalla. Manchesterin lentokentällä oli kyllä yhdessä kohtaa tosi hauskat valot.

Meidän hotelli oli Holiday Inn Manchester-West. Tarpeeksi edullinen ja viihtyisä. Se oli vain 20-30 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Me siis käveltiin kaikkialle. Tuntui turhalta maksaa busseista älyttömiä hintoja. Mutta tuota hotellia voin suositella.

Kaupungin ehdottomasti korkein rakennus, joka näkyi melkein kaikkialle oli Hilton hotelli. Ihan älyttömän korkea torni ja tuli vaan mieleen, että en ikinä uskaltaisi olla tuolla ylhäällä, koska pelkäisin, että se romahtaisi.

Oli pakko saada kuva tästä ovesta. Mul tuli siitä eniten mieleen britit :D Ja alla Armanin liike, joka oli sellanen hieno iso lasirakennus. Ihan älytön!


Me oltiin vähän turisteja. Kattelemassa karttaan koko ajan, että missä mennään :D Tosin mä tykkään kartoista. Aina tutkimassa niitä, että missä on mikäkin.

All Saintsin liike


Tuo oli niin hauskan näkönen. Kun ympärillä oli paljon uudempia ja korkeampia rakennuksia ja niiden välissä oli tuollainen rakennus, joka oli kuin pieni "kylä" välissä. Oli kai joku ravintola. Kauppakeskuksien vieressä oli tuollainen maailmanpyörä. Olisiko ollut 7 puntaa kyyti, mutta jostain syystä emme sitten päätyneet menemään.

Löysin Manchesterista kivan liikkeen, jossa kaikki oli kait tehty joko kierrätetyistä tavaroista tai muuten ekologisesti. Siellä oli ihan mahtavia koruja. Tuli pieni valinnanvaikeus, tosin lopulta päädyin olla hankkimatta mitään, mutta käyn vielä joskus siellä hakemassa kasan kaikkea kivaa! Ja en muista valitettavasti liikkeen nimeä :S


Jossain liikkeessä oli tuollainen hauska lattia. Ja sitten piti vähän kuvailla kaupoissa kaikkea. On vähän erinäköistä kuin suomessa.


Aika tosi monella mallinukella puuttui pikkurilli toisesta kädestä.

Big Ben.. No ei ihan. Joku kellotorni kuitenin. Ja sen vieressä oli Food and Drink Festival, jossa unohdettiin käydä. Kaiken lisäksi käveltiin siitä ohi just siihen aikaan, jolloin oltiin kävelty koko päivä, ja meillä oli ihan järjetön nälkä. Mutta lopulta löydettiin pieni italialainen ravintola Giorgio, joka oli Portlandstreetin ja Oxfordstreetin kulmassa. Oli muuten mahtavaa ruokaa!!!

Ilta vietettiin väsyneinä hotellissa kuvia napsien. On ihan epäreilua, että toisella on niin paljon parempi kamera kuin mulla!

Ja katottiin Bruce Willisia. Tais just sillon tulla Die Hard 4. Ja ihmettelin aluks, miten sieltä ei tullu tekstityksiä, kun kerran oltiin ulkomaillakin.. Niin tosiaan, ei briteissä varmaan tarvita tekstityksiä. Olin ehkä vähän väsynyt :D

Seuraavana aamuna lähdettiinkin sitten matkaan Glasgowta päin. Tällaiset eväät meiltä löyty. Hirveä määrä vettä ainakin meni tona aikana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti