sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Cracks


Katsoin parin päivän sisällä useamman elokuvan josta tykkäsin, mutta ihan huipun kyllä vei uusi Eva Greenin elokuva 'Cracks'. En tiennyt mitä odottaa elokuvalta. Valitsin sen lähinnä näyttelijän takia ja ketään muuta tuttuahan siinä ei sitten ollut.

Heti elokuvan alusta tykkäsin siitä. Tunnelma oli haikea ja elokuva oli brittiläinen. Tarina kertoi jostain brittien sisäoppilaitoksesta ja sen koulun rymästä tyttöjä, jotka olivat Miss G:n opetuksessa. Miss G opetti heille kait urheilua, koska he yleensä uimahyppäsivät. Heidän ryhmäänsä tuli uusi tyttö Fiamma espanjasta. Kokeneempi ja hyvin kaunis tyttö, josta tuli heti selkeästi Miss G:n suosikki. Muut tytöt eivät suosineet häntä tämän opettajan suosion takia.

Roolisuoritukset olivat päänäyttelijöiltä mielestäni mahtavat. Eva Green oli huippu. Samoin Juno Temple Di:n roolissa ja Maria Valverde Fiamman roolissa tekivät minuun vaikutuksen.

Tarina oli tosi koukuttava, vaikka siihen joutuikin vähän keskittymään. Mutta myöskin aika yllättävä käänteissään. Se jätti minut aikalailla hämilleen ja kelaamaan, kun se oli vihdoin loppu. Kokonaisuus oli todella erilainen ja melankolinen. Ja jäi kyllä mieleeni kunnolla!

Suosittelen tätä kaikille. Tai no ainakin tytöille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti