maanantai 4. lokakuuta 2010

Eläinlääkärillä

Tämä aamu alkoikin sitten omalla tavalla hyvin stressaavasti. Piti viedä kisuset eläinlääkäriin. Ja siis minun kisut on kotikissoja, joten yleensä en ole joutunut heille tekemään mitään muuta kuin matolääkityksen silloin tällöin. Nyt oli kummallakin aika lääkärille. Heille laitettiin mikrosirut ja rokotukset, ja vielä tehtiin eu-passit. Olin ihan jännänä koko aamun, enkä itsekään meinannut pystyä syömään.
Valitsemani eläinlääkäri oli onneksi lähellä. Ei sinne ollut matkaa kuin alle puol kilometriä, mutta kun kantaa laatikossa kaksi kissaa, jotka panikoivat ympärillä ajavista autoista, ei homma ole niin helppo. Lopulta otin Nuppusen syliini, kun hänellä oli valjaatkin, niin sain vähän helpommin heidät vietyä.
Lääkärissä kummatkin olivat ihanan rohkeita. Tietysti heitä pelotti noin uusi paikka ja omituiset ihmiset, mutta todella rauhallisesti kaiken ottivat. Olin todella ylpeä heistä. Ja kotiin päästyämme he sitten rentoutuivat kunnolla. Nuppu heti ruokakupilla ja Ninja kiehnäämässä minun kimpussani. Ihanat kisuseni!
Olin myöskin hyvin tyytyväinen Vallilan eläinlääkäriin. Olivat todella mukavia ja osasivat hommansa. Sen lisäksi heidän seurassaa tuli turvallinen olo, että tietävät mitä tekevät ja uskalsin heidän antaa sen tehdä muruilleni.



Mutta kuitenkin meille kaikille sen verran stressaavaa (vaikkei siltä vaikutakkaan), että loppu päivä vietetään lepäillen, teetä juoden, sinkkuelämää katsoen ja yhdessä aikaa viettäen. Järjestin tarkoituksella itselleni pari päivää vapaata, niin että voin katsoa heidän peräänsä ja antaa huomioni. Joten noiden pariin nyt. Hyviä loppupäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti