lauantai 16. lokakuuta 2010

First blowfishes

En oikeastaan erityisemmin shopannut briteissä, se ei ollut se idea miksi sinne lähdin. Mutta kuitenkin yksi asia oli mielessä alusta asti mitä halusin mukanani tuoda. Ja löysin sen sieltä!

Jep vihdoin lähti blowfishit mukaan! Tuo laatikko oli ihana ottaa kaupasta mukaan. Ja kulta sai vielä liikkeestä alennusta, niin sain kengät 10% halvemmalla. Jee!


Oon näihin aika rakastunut! Tosin en ole varma otinko koon liian pienen. Kävin siis hakemassa nämä Schuh:sta ja siellä ei ole puolikkaita kokoja. Minun kokoni oli UK 4.5, niin tietenkään sitä ei löytynyt. UK 5 tuntui liian löysältä ja sillä hetkellä UK 4 tuntui tarpeeksi hyvältä, mutta nyt se on ehtinyt tehdä minulle jo rakot ja tuntuvat kireiltä. Mutta venyttelen näitä tässä nyt vähän, kun monestakin tahosta sain kuulla, että ne vähän leviävät käytössä ja muotoutuvat jalkaan. Paras olisi! Mutta katsotaan, nyt käyttelen näitä kotona koko ajan. Ja ihanat ovat!!!

Ja niille jotka siis haluisivat blowfishin kenkiä, niin oma eurooppalainen kokoni on 37.5 ja noissa ehdottomasti paras olisi ollu 4.5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti