keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Vettä ja janojuomia




Noniin vihdoin on käyty heittämässä talviturkkikin. Ja kyllä näin heinäkuun loppuvaiheessa. Mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Viime kesänä.. tai vuonna heitin sen vasta syyskuussa ja sekin oli Nizzan rannassa, mutta siitä enemmän joku toinen kerta. Käytiin hietsussa ja vaikka vesi vaikuttikin aluksi jäätävän kylmältä se olikin ihanan lämmintä. Ja sen lisäksi siihen ehti tottua hyvin, kun piti kävellä pitkän matkaa ennen kuin oikeasti tuli tarpeeksi syvää uimiseen. Kun vesi madaltuu siellä hitaasti. Mutta kun lopulta pääsin sukeltamispisteeseen asti, niin minua ei meinannut saada vedestä pois. Vesi on ihanaa! Ja uiminen mahtavaa!! Pitää mennä taas uudestaan!
Kirjasinkoko Lihavointi Kursiivi Tekstin väri Kuvat ovat minun ja parhaan kaverini kotimatkalta aamuyöstä joskus 4 aikaan. Näkymä on hakaniemen ja kaisaniemen sillalta. Ainoat kuvani, jotka muistuttavat mitenkään vedestä, mutta tuohon veteen en kyllä sukeltaisi. Sen verran likaista se on! Vaikka noissa kuvissa vähän hämärää onkin, niin samaan aikaan aika valoisaa tuolle kellonajalle. Osasyy miksi rakastan kesää. Tykkään valosta ja valoisista öistä. Etelässä käydessä on aina sen verran lämmin, että se kompensoi valoisuuden, mutta tuolloin täällä olikin hellettä ja kävelimme minishortseillamme ja pikkutopeillamme kotiin ja meillä oli kuuma!


Tänä kesänä on ollut vähän sellanen ongelma, että on niin kuuma ja tuskainen olo, että unohtuu juoda. Niin minä kuin kisutkin. Joten nyt olen täyttänyt jääkaapin kaikilla hyvillä juomilla, joita oikeasti tekee mieli koko ajan, niin juominenkaan ei unohdu. Kissoille taas joudun juottamaan vettä pipetistä :/ Ei ole todellakaan kivaa, mutta en halua että ne kuivuu kasaankaan. Nyt on onneksi jo sen verran viileämpää, että kykenee olemaan. Vaikka rakastankin hellettä, mutta kyllä haluan, että nämä karvaiset ötökät pysyy hengissä!
Ja tietenkin eksyin täysin aiheesta. Eli yllä näette tämän kesän ehdottoman janojuoman (olisin tietenkin voinut koristella sen jotenkin herkullisemman näköiseksi), mikä on sitruunajäätee sitruunoilla ja jäillä. Meni litra päivässä ja nyt ostin jotain sekoitejauhetta, että voin tehdä sitä itse, niin tulee vähän halvemmaksi :)

M.I.A feat. Jay Z - XXXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti