tiistai 6. heinäkuuta 2010

Leffaärsyttävyyttä

Tänään tuli käytyä leffassa kaverin kanssa katsomassa twilight saagan kolmas osa. Sinänsä en erityisemmin perusta elokuvista, koska en ole vakuuttunut päänäyttelijöiden näyttelijän taidoista.
Ensimmäisessä leffassa saatiin kaverin kanssa oikein kunnon naurukohtaukset, kun näyttelijät näytti niin hölmöiltä.
Tähän leffaan tosin moni oli onnistunut jo vähän parantamaan näyttelijänlahjojansa, niin ettei tullut koko ajan naureskeltua. Ja muutenkin elokuva oli jo totisempi. Tosin itse elokuvaa katselin eyecandyn takia. Jacobia näyttelevä Taylor Lautner onnistui muuttumaan erittäin houkuttelevaksi herkuksi. Ja osasi kyllä näytellä todella haluttavaa ja häntä kävi kovin sääliksi, kun Bella valitsikin Edwardin. Tosin omasta mielestäni Edward ja Bella sopiikin paremmin yhteen, mutta kummatkin ovat ihan mahdottoman ärsyttäviä ja ihme haahuilijoita. Bellalla aina suu auki ja Edward ei tunnu saavan sanaa suustaan. Hymy on kyllä hurmaava, mutta voi senkin kanssa olla ärsyttävä.

Sen sijaan Bella on ärsyttävyyksien ärsyttävyys. Tai lähinnä se näyttelijä Kristen Stewart. En ole aikaisemminkaan hänestä kovinkaan pitänyt, mutta nyt tulee inhottavuusäklötyksiä hänestä (mä oon niin nero keksimään näitä uusia sanoja ja yhdistelmiä). Kaikissa mainoskuvissa Kristen näyttää siltä kuin haistaisi jotain todella pahaa nenänsä alla. Ja kaikissa kuvissa mitä hänestä on otettu julkisuudessa hän näyttää tosi nokkavalta. Mutta hän ei todellakaan ole niin hyvä näyttelijä, että voisi olla nokkava sen takia. Kuuluisa hän on, mutta lähinnä tuon saagan takia.
Ärsyttää!

Dakota Fanningia on tosi hassu kyllä katsoa, kun hän on kasvanut ja noin erilaisessa roolissa. Vaikkakin edelleen tunnistaa hänen eleitä ja olemusta.

Mutta nyt pitää palata hoitohauvan seuraan, kun se viimeistä yötä täällä nyt on.

Päivän biisinä toimi Pienen merenneidon elokuvan biisit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti