maanantai 12. heinäkuuta 2010

Aikuistunut pikkutyttö

Minulla on ihmisiä, joita ihailen ihan muuten vaan. Joskus tyyliin, joskus olemuksen, näyttelijän tai artistin taitojen takia tai sitten joku siinä ihmisessä on vain iskenyt ja sen takia seurailen joko kuvia katselemalla tämän elämää, tai sitten välillä yritän löytää jotain juttujakin ihmisestä. Mutta yleensä näistä liikkuu sen verran paljon pelkkiä juoruja, etten niihin aina jaksa sen enempää paneutua. Mutta yksi näistä henkilöistä on Emma Watson. Vaikka hänestä olenkin tainnut joskus aikaisemmin jo aikaisemmassa blogissa kirjoitella, mutta toivotaan että sitä ei kukaan muista.

Ensimmäisessä Harry Potterissa vain ihastuin hänen lahjakkuuteensa niin pieneksi tytöksi, mutta nykyään ihailen häntä sellaisena miksi hän on kasvanut. Hän on edelleen hyvin nuori, mutta saavuttanut pelkän Harry Potterin avulla hyvin paljon. Ihan älyttömän kaunis, onkin kiinnostanut minkälainen nainen siitä pikkutytöstä kasvaa. Näyttää vähän Julia Robertsilta ja samaan aikaan joltain muulta mut en saa mieleen. Ja hyvin usein rakastan myös hänen tyyliään. Nythän hän on myös lanseerannut itsesuunnittelemiaan vaatteita People Tree:lle.
Muutenkin Emma on mielestäni omalla tavallaan todella kaunis ja häntä käytetään monissa mainoskuvissa ja kampanjoissa. Hän on myös Kate Moss:in Storm Models mallitoimistossa, tosin special bookings:eissa. Burberryn mainoskuvat on ainaki säväyttäny mut. Emmasta olis hyväks malliks!Mut jos nyt vaik laittelisin vähän enemmän kuvia, enkä vaan lörpöttelis tässä kuinka paljon ihailen turhamaisia asioita :D


Tästä kuvasta jostain syystä pidän ihan hirveästi, vaikken tiedä miksi. Tuo mies nyt on ylimääräinen, mutten jaksanut alkaa muokkailemaan kuvia.


Tässä taas Emma näyttää vähän Leighton Meesteriltä, tai paremminki Blairilta.

Ja tämä on taas semmoisia asuja, joista en osaa sanoa onko ne ihania vai ihan hirveitä!

Ja loppuun, tästä pääsette katsomaan musiikkivideota, jossa Emma on näyttelemässä.
One night only - Say You Don't Want It'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti