torstai 29. heinäkuuta 2010

Kesän suosikki ostokset

Nyt on muutama päivä makoiltu sängyn pohjalla. Ihana ystävä vei minut kävelylle ulos yhtenä päivänä, tosin en sitäkään kovin pitkään jaksanut, joten aika nopeasti pääsin takaisin sängyn pohjalle. Syötyä olen sentään saanut ja alkaa jo vähitellen voimat palautua. Huomenna pitäisi jo jaksaa mennä töihin, mutta tänään voin vielä hetken nauttia romanttisista elokuvista.
Parin viime päivän elokuvina oli Taru sormusten herra trilogia. Ja tänään kattonu Kahden viikon iskuajan, Jotain annettavaa ja nyt katon yhtä ultimate suosikki itkupillitysnyyhkyihana elokuvaa Sweet Novemberia. Aivan ihana elokuva!! Rakastan!

Mutta näin ajan kuluksi ajattelin esitellä tämän kesän ehdottomat suosikki ostokseni:


Tässä kuvassa kroppani näyttää jotenkin epämuodostuneelta. Toppikin on tohon käännetty tuolla tavalla, niin näyttää muhkuraiselta, mutta kuvan ideana on tuo kaulakoru. Aivan ihana! Ostin sen indiscan alesta ja rakastuin koruun täysin heti kun sen näin. Alenkin jälkeen sen hinta oli vielä joku 10 €, joten harkitsin hetken, mutten liian pitkään. Sellaista rakkautta sitä kohtaan koin.


Pitkään ehdin jo etsiä isoa sormusta ja vihdoin kerran kun menin h&m:llä käymään löysin tuon sormuksen ja tiesin, että iso sormus löytyi. On ollut tuon ylemmän kaulakorun kanssa paljon tänä kesänä käytössä.


Tämän mekon löysin gt:ltä vahingossa alennusmyynneistä. Etsin olkaimetonta yläosaa hametta varten ja osuin tähän mekkoon ja se oli upea! Näyttää päällä niin paljon paremmalta, varsinkin tuo helma. Siinä on tuollaiset naruolkaimet olemassa, mutta käytän sitä olkaimettomana. Jätin ne vain, että saisin tuon henkarille roikkumaan.

Ja tuossa vikassa kuvassa näkyy peili, jonka sain lainaksi siskoltani. Vihdoin sain edes puolivartalopeilin, koska meni hermot, kun piti aina nousta vessanpöntön päälle, jotta näkee lopputuloksen peilikaapin peileistä. Minä se kanssa rakastan tuota peiliä! Ja on kauhea ikävä vanhaa vaatekaappiani, joka oli todella korkea ja iso ja kummatkin ovet olivat peiliä. Se oli ihana. Mutta nyt se on mäsänä :(

2 kommenttia: