maanantai 26. heinäkuuta 2010

Elossa

Onpas ollut mielenkiintoinen viikonloppu. Tosin tuli sitten selväksi, mikä vika minussa oli. Päivystyksestä jouduin vielä päivystävälle poliklinikalle ja tiputukseen muutamaksi tunniksi, mutta yöksi onneksi kotiin kahden viikon antibiootti kuurin kera. Nyt sitten makoillaan kotona ainakin viikko tylsistymässä. Tosin voimia mihinkään muuhun ei hirveästi olekaan.

Näin alkuun sain lainaksi kaikki Blade elokuvat, kun olen ollut niitä niin kauheasti vastaan, mutta muuten tykkään vampyyreista, niin minun sitten piti kuulema katsoa nämä. No kun tällaista joutilas aikaa on,n ni mikäs siinä sitten. Kirjottelen sitten myöhemmin mitä mieltä ensimmäisestä elokuvasta tai kaikista olin. Miten sitten jaksankin.

Eväänä täällä on luumuja, kiiwejä, verigreippi, vähän missä x:siä (joo piti saada jotain pientä herkkua), 2 ja ½ litraa mehua ja vielä litra vichyä. Tosin jääkaapista onnistuisin saada tehtyä (jos jaksan) vielä ehkä voileipiä tai jotain perunajuttua. Katsellaan siis eteenpäin miten tässä jaksetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti