lauantai 17. heinäkuuta 2010

Hektistä kuumuutta

Ärsyttää, kun joku ongelma netin kanssa, kun ei suostu kuvia latailemaan, niin pitää sitten postailla ilman. On nyt ollu vähän hektisemmät pari päivää. Paras kaverini tuli käymään torstaina katsastamaan uuden asuntoni ja päädyimme viettämään ihan huippuillan muistellen reilimatkaa ja lapsuuttamme ja päädyimme kiertelemään helsingin baareja. Siitä seuraava päivä olikin toipumista, vaikken yleensä joudu toipumaan, mutta sen verran hauskaa oli.

Tänään olin sitten kaveriporukalla espalla istukselemassa ja nauttimassa ilta-auringosta. Meidän luo ilmestyi miesporukka, jotka ilmenivät polttariporukaksi ja sulhanen sitten lauloi meille valitsemamme biisin. Oli aika hauskaa! Vaikka pitikin lähteä aikaisin, kun sain taas Waltsu hauvan hoitoon ja se piti lenkittää. Tosin taitaa olla tämä parin päivän rilluttelu kostautumassa, koska tuli aivan hirveän huono olo. Epäilen pientä nestehukkaa ja sen lisäksi en kyllä osaa syödä yhtään näillä kuumilla säillä. Eläimetki on lopettanu syömisen, ni alkaa vähän huolestuttaa. Ne ei ees juo kunnolla. Mutta joo, niin päädyin jäämään täksi illaksi kotiin. Huomenna pitää kuitenkin lähteä vielä rippijuhliin. Minne ostin aivan mahtavan mekon tänään.
Mua ei kyl sais päästää yksin kaupoille, koska löydän aina jotain kivaa ja tietenkin päädyin shoppailemaan vähän enemmän kuin mitä oli tarkoitus. Mutta niistä enemmän sitten kun oikeesti saan otettua niitä kuvia.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun pidät taas blogia! :)
    mietinkin tuossa aiemmin että jatkatko reissublogia tms.
    laitoin sinulle muuten kutsun toiseen blogiini

    VastaaPoista
  2. En sitä jatka, mutta taidan siitä tehä oman postauksen tänne jossain vaiheessa.
    Huomasin kutsun, pitää alkaa sitäkin lueskelemaan :)

    VastaaPoista