torstai 22. heinäkuuta 2010

Ihanaa, mutta ei minulla

Vaihteeksi vähän tylsää töissä. Ehtinyt lukea kaikkien seuraamieni blogien viikonkin vanhat postaukset ja perehtyä kaikkiin kunnolla. Sen lisäksi ehtinyt etsiä töitä, lisäillä ostoksia h&m tilaukseeni, tarkistaa mailit muutamaan kertaan (ei millään kerralla ei ole tullut mitään lisää), sekä facebookki ja muutenkin selaillut nettiä miten sattuu. Ja taas olisi se puolitoista tuntia aikaa vielä kulutettavana. Tosin täällä juuri ehti hajota joku ilmastointilaite? epäilen sitä ilmastointilaitteeksi. Sieltä vuotaa vettä suoraan päälleni, heti tähän tietokoneen viereen. Turvallista! Laitoin sitten roskiksen valumakohtaan, ettei lattiat mene täysin pilalle, ja jos se ei roiskisi sillon niin paljon ympäriinsä.

Mutta siis postaukseni aihe ei ollut se mitä olen töissä tehnyt, vaan liittyy vaatteisiin. Itseasiassa hassulla tavalla. Ihailen monia mainoksia ja tyylejä, joita en kuitenkaan itseni päälle pistäisi. Ja tämä johtuu ihan vain siitä etten näe niiden sopivan tyyliinii tai en vain pidä kyseisistä asioista päälläni. Tosin osa niistä on myös sellaisia, että jonkun päällä ne näyttävät todella hyvältä ja jonkun päällä ihan kauheilta tai itse tuote on ihan kauhea tai se on yhdistetty järkyttävällä tavalla. Mutta tässä siis asioita, jotka osaavat näyttää todella hyviltä, mutta harmikseni en niitä itselleni hankkisi tai näin käyttäisi.

1. Kukkakuosit


Tässä kuvassa tyttö on onnistunut ihanalla tavalla yhdistämään tuon kukkamekon kaikkeen muuhun. Ja tosi moni osaakin. Kaikenlisäksi kukkakuosit ovat todella kesäisiä. Mutta minulle ne tuntuvat liian täyteenängetyiltä ja ihan kuin siinä tapahtuisi liikaa asioita. En vain osaisi yhdistää sitä itselleni. Mutta nähnyt monia kuvia, joissa vaan jään unelmoimaan kukkamekoista ja hameista, kun ne on yhdistetty mitä mielikuvituksellisemmin.

2. Kaikki farkkua

Siis tykkään kyllä monista farkkuasioista. Farkkumekot ovat ihania, ihan perus farkut monine malleineen ja monet muut farkkuasiat, mutta viime kesänä sitä on tuotu niin liikaa kaikkialle, että tuli farkkuähky. Kauhistun kun näen kaupassa farkkutakkeja, -mekkoja, -laukkuja, -kenkiä ja -koruja samaan kulmaan ängettynä. Tietenkään ei olekaan tarkoitus käyttää kaikkea samaan aikaan, mutta tämä farkkuhulluus sai minut lähinnä kaikkoamaan farkkutuotteilta. Käytän jopa yhtä farkkuhametta ja yhtä farkkumekkoa, ja niitäkin harvemmin. Farkkutakkia tai laukkua en ole todellakaan harkinnut hankkivani. Sen sijaan taas katsellut blogeja, niissä moni on onnistunut yhdistämään nämäkin ihan mahtavasti!


3. Sukat sandaaleissa tai korkkareissa

Kuvassa näkyvät polvisukat, joita rakastan kun ne asuun sopivat. Ja polvisukat voisin yhdistää korkkareihin, tosin en peeptoe korkkareihin. En vain ikinä suostuisi laittamaan korkkareita, joiden päät on auki, sukkien päälle. Samoin kun olen jo monen monta vuotta kauhistellut suomalaisten perus sukat sandaaleissa tyyliä. Olen niiiiin kauhuissani tästä! En pysty katsomaan. Mutta taas olen joillain huomannut tämän jopa sopivan (siis ne jotka on pukenut nämä sirosti ja kivasti, eikä perus urheilusandaali/urheilusukka tyyli).

4. Pastellivärit

Pastellivärit näyttävät monien päällä hyvältä ja olen nähnyt niin ihania asuja pastelliväreissä, että vesi herahtaa kielelle. Mutta aina kun olen shoppailemassa tai katselemassa jotain itselleni, kierrän pastellivärit kaukaa ja keskitys kirkkaisiin ja selkeisiin väreihin. Noh, ehkä joskus onnistun jotain pastellistakin itselleni hankkimaan, mutten usko sen tapahtuvan lähiaikoina.

5. Maximekot

Näyttävät mahtavilta pitkillä ja laihoilla. Se nyt on todella totta. Mutta olen nähnyt maximekkojen sopivan myös muille. Mutta minulla maximekosta tulee tukahtunut olo, jos joudut pistämään jotain niin pitkää päälleni. Mutta näyttävät ihanilta!

6. Jumpsuitit

Ovat hauskan näköisiä ja sopivat joillekin niin hyvin, mutteivät kaikille. Ihailin joskus niitä, jotka pukivat jotain näin erikoista päälleen, mutta nykyään se on jo niin muotia, ettei siinä mitään erikoista olekaan. Silti itselleni en laittaisi. Ensimmäien ajatus on, että en pääse vessaan helposti ja minä olen jo todella mukavuudenhaluinen!


7. Haaremihousut

Näyttävät taas jonkun päältä todella hyviltä, mutta päällä ne tuntuvat häiritseviltä, kun on niin paljon vapaata tilaa. Ja tulee tyhmä olo, kun pistää sellaista päälleen.

Ja yhteenvedos kaikista: joillain näyttävät hyviltä :D
Ja nämä jotkut ovat ihan ketä vain joiden tyyliin tietty tuote sopii. Näitä olisi varmaan paljon lisääkin, mutta juuri nyt ei enempää tule mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti