lauantai 20. marraskuuta 2010

Uskalsin tässä yhtenä päivänä lähteä kävelemään keskustaan ja katselemaan maisemia. Viime kerralla kun täällä olin, en oikein ehtinyt keskittyä kaikkeen samalla tavalla, joten nyt annoin itselleni aikaa. Kävelin hitaasti ja näytin varmaan joltain tyhmimmältä turistilta, kun pysähdyin ihan ihme paikkoihin ottamaan kuvia. Mutta tässä näkyy nyt maisemat, joissa vietän jonkun aikaa.

Autot toisella puolella tietä. Totuttelua taas.

Täällä on lumi kaukana, joten kärsikää siellä suomessa. Mä olen niin onnellinen etten joudu tarpomaan siellä lumessa ja kestämään niitä lumimyrskyjä nyt!

Jos ei kävele metsäteitä (niinkuin me käveltiin samana iltana. olis varmaan ollu hieno, jos ei olis ollu niin pimeetä, varsinkin kun käveltiin joen vartta koko matka!) niin kävelee aikalailla tällaisien ohitse koko ajan. Tosin suurinosa niistäkin on kiinni.
Tuollaisia kirkkoja ja hienoa vanhoja rakennuksia ihan kaikkialla!
Hauskoja kukkien näköisiä tötsiä siinä lähellä ku alkaa päästä keskustaan.

Yhessä tunnellissa on sen seinustoja pitkin tällasia kuvia. Kaikista eri ötököistä tai sitäkin pienemmistä olioista.

Ja joulukoristelua on tietenkin nyt jo melkein jokaisessa ikkunassa. Ja pitkin ikkunoita. Starbucksissa myytiin joulukahveja. Itse maistoin peppermint mochaa ja oli kyllä hyvää! Kiertelin paljon kauppoja. Tai oikeastaan pysähdyin melkein jokaiseen kauppaan, jopa niihin mitä on suomessa, ihan vain katselemaan tarjontaa. Kuinka se eroaa suomesta, mitä kaikkea löytyy ja miten erihintaista on kuin suomessa. Olin siellä monta tuntia! Ja illalla oli jalat tosi poikki, koska tosiaan pelkästään keskustaan käveleminen vei minulta sen puoltoista tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti