keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Harry Potteria kattomassa cineworldissa

Käytiin eilen elokuvissa vihdoin katsastamassa uusin Harry Potter. Tosiaan vietettiin viikonloppu katsoen ne kaikki edelliset, siis minun toivomuksestani, ja sitten sai mennä katsomaan uusimman. Käytiin elokuvateatterissa, joka on Cineworld. Liput eivät olleet kovin paljon ja niistäkin opiskelijat saavat alennusta. Kaikenlisäksi tässä elokuvateatterissa pystyy hankkimaan kuukausilipun, jolla voi mennä katsomaan kuukaudessa niin monta elokuvaa kuin haluaa ja se kustansi vähän alle 14 puntaa.
Liput olivat tämännäköisiä. Tai lähinnä siinä oli vierekkäin kaksi samanlaista lappusta joista toinen puoli oli asiakkaan ja toinen revittiin siitä irti, niin kuin varmaan näkyykin.
Tässä teatterissa Harry Potterin näytöksiä näytettiin joku 25 päivässä. Noin puolentunnin välein alkoi aina uusi. Muita elokuvia ei näytetty niin usein, ehkä noin 4 kertaa päivässä. Oli kyllä mukava, kun ei tarvinnut istua täydessä teatterissa, vaan siellä oli oikeast tilaa. Ja sen lisäksi saimme istua siellä ihan mihin halusimme. Teatterissa oli monen monta kerrosta.. olisikohan ollut kuusi ja jokasessa oli joku neljä salia. Jokasessa kerroksessa oli oma herkkupiste jonka kautta mentiin saleihin.
Itse elokuvasta pidin. Alkaa mennä vakavammaksi ja näyttelijätkin ovat vakuuttavampia. Kaikenlisäksi kirjanakin nyt lopulta tykkään tästä eniten. Kirja on tapahtumarikas ja vaikka tässä onkin kauheita kuolemia ja henkilöitä joista vihastuu äärimmilleen, niin se varmaan onkin se mikä tekee tästä niin hyvän.
Edelleen ärsyttää, kun elokuvasta on jätetty ja muunneltu asioita, mutta minkäs sille voi. Ja nyt jäin hinkuamaan sitä seuraavaa elokuvaa sitäkin enemmän. Tulisi jo!
Oli kyllä hyvä, kun näytin poikaystävälle nämä edelliset elokuvat, se pysyi perässä niin hyvin, että kun yritin selittää hänelle jotain tämä vastasi "antaisitko mun vaan katsoa elokuvan".. toisin sanoen taisi ymmärtää ihan hyvin ja haukotteli sen aikana vähemmän kuin mitä olisin kuvitellut.
Tosin hänen mielipiteensä elokuvasta oli, että nuo nuoret olivat tyhmiä, kun vaan menivät yksikseen vaarallisiin tilanteisiin täysin tyhminä. Ja hän onnistui ennalta arvaamaan koko tarinan lopun. Phöh. Ja nyt väittää tätä tarinaa ennalta-arvattavaksi. No, olemme vähän eri mieltä elokuvasta.
Mutta loppujen lopuksi koko elokuvakokemus oli mieluisa. Menen mielelläni samaan leffateatteriin uusiksikin ja odotan nyt ihan levottomana viimeistä osaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti