lauantai 27. marraskuuta 2010

Takin metsästys

Pieneksi pakkomielteeksi jäänyt nyt uuden takin hankkiminen. Vaikken suomen kylmyydessä olekkaan, ja niille pakkasille minulla on se minun ihana nahkauntuvatakkini. Mutta näillekin säille tarvitsisi lämpimämmän takin kuin minun pikkunahkatakkini.
Juuri nyt mieleeni on jäänyt parka. Ja hyvin pakkomielteiseksi se on jäänytkin. Ja seuraavat kaupat on tullut käytyä läpi sen etsimisessä.
Tämä Next versio olisi itse parkana mahtavin vaihtoehto ja mielelläni sen itselleni ottaisinkin! Mietin vain sen käytännöllisyyttä, kun nuo vetoketjut on sivuissa. Mutta hienolta se näyttää noin!

Tässä on vielä muutamia vaihtoehtoja joita tutkiskelin. Tuo New Look:in ei itseasiassa ole kovinkaan mieleeni, mutta nuo h&m:n vaihtoehdot kummassakin kulmassa ovat kivat. River Islandin takki näyttää noin aika miehekkäältä lintubongaustakilta, mutta sitä ei koskaan tiedä miltä se näyttäisikin päällä. Ja top shopin takki on myöskin kiva vaihtoehto.



Tämä takki ei oikeastaan ollut parka, mutta vähän sinne päin ja tykkäsin siitäkin paljon. Että jos en päädy parkaa valitsemaan, niin tämä voisi olla hyvä vaihtoehto.


Tässä parkassa tuo kangas näyttää collegemaiselta ja näyttää sekin mukavalta.

Jos en halua vihreää takkia, olisi vielä tämä ruskeanpronssinen vaihtoehto. Mutta en ole varma pidänkö sitä vähän mummomaisena.


Tälläistä nyt tutkiskelen, mutten vielä tiedä mikä olisi se kätevin ja kivoin vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti