perjantai 19. marraskuuta 2010

Ulkomailla ollaan taas

Ja syy miksi en ole ehtinyt kirjoitella näitä tekstejä aikasemmin, vaan on ollu kiirettä. Maanantaina illalla lähdettiin lentokoneella takaisin Manchesteriin. Ja koska haluttiin lähteä mahdollisimmaan nopeasti junalla eteenpäin niin tuli sitten vietettyä yö lentokentällä. Ei kovin mukavaa!
(Kuu näkyi lentokoneessa ihan kuin se olisi vaakatasossa meistä)
Aamulla neljän aikaan meillä lähti sitten juna ensin Prestoniin. Koko junamatka tuli taas nukuttua. Mä oon näköjään saanu harjotusta kummallisissa paikoissa nukkumisesta. Tunnissa oltiinkin jo Prestonissa ja jähmetyttiin siellä sitte laiturille. Koko asema oli ihan kuollut.. noh, ei ihme kun kello oli vasta 5 aamulla. Kuitenki piti odotella asemalla se puoltoista tuntia ja asema oli avoin, joten siellä oli kylmä. Onneks löydettiin asemalla lounge, jossa monet ihmiset jo nukkuki näköjään odottelemassa ite jotain junia. Piti yrittää siellä pysyä hereillä, mutta kun vähänki pääty nojailemaan niin se uni tuli heti.

(Tais olla Manchesterin asemalla tällönen jouluaitaus ihan keskellä ei mitään)
Prestonista seuraava juna menikin sellaiset 2 ja puol tuntia ja taisin olla sen ihan koko matkan unessa. Perillä oltiin vähän 9 jälkeen, ja loppu päivä menikin ihan jumissa ja taisin ottaa muutaman tunnin päikkäritki. Ja pääsin ihailemaan brittiläisen supermarketin valikoimaa, kun mentiin vastarakennettuun uuteen tescoon.

(Briteissä on mielenkiintoisesti nuo junaliput, kun tässäkin on yksi lippu ensimmäiselle matkalle, toinen toiselle ja yksi yhteinen, joka kertoo että on ostettu matka alusta loppuun)
Ja sitten nyt vietetäänkin täällä brittein saarella vähän pidempi aika. Eli pitää pärjätä joku kuukaus ilman kunnon keittiötä ja pienen pienellä sängyllä (mulla on siis kotona sellanen 160 leveä unelma :P). Mutta saanpahan olla ihanassa seurassa! <3

(Ja tämä taisi olla ainoa "kunnon" kuva meistä matkalta. Huomaa ehkä väsymyksen, vaikka tämä nyt olikin viel äsillä lentomatkalla. Ja hienosti tuo hennesin lappunen näkyy tuosta kaulahuivin varresta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti