sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ruokailua ilman keittiötä

Täällä ollessa, kun ei voi käyttää kunnon keittiötä, on pitänyt ruokailuun keksiä uusia ulottuvuuksia.
Olen syönyt välillä (ei joka päivä muista) kunnon aamupalan: leipää ja jogurttia. Ja silloin tällöin kunnon iltapalan: tähän kategoriaan kuuluu samat kuin edelliseen. Ja sitten yleensä kerran päivässä "kunnon" ruoka. Joka minun tapauksessani on ollut salaatti tai joku pastaruoka mikä valmistetaan lisäämällä siihen kuumaa vettä.

Sen lisäksi pari kertaa on tullut haettua subi. Oikeastaan tämä ruokamäärä on vielä aikapieni, jos jotain ruokapäiväkirjaa pitäisin, mutta liikun yleensä vähän. Paitsi tuossa yhtenä päivänä, kun taisin kävellä jonkun 7 tuntia putkeen. Sen jälkeen olin poikki. Ja tulee syötyä herkkua ihan liikaa. Sitä kun on helppo täällä "syödä" kun se ei maksa paljon mitään.
10 päkki cokistölkkejä alle 5 eurolla. En taas tarkalleen muista hintoja. Ja iso pussi minisipsipusseja oli alle 3 euroa. Herkusta ei siis tarvii maksaa niin paljon kuin suomessa. Näiden lisäksi edullisia ovat karkit, kakut, leivonnaiset ja roskaruoka.

Yksi nälkää vievä asia on kuitenkin tee, jota edelleen onneksi saan muutaman kupin päivässä. Tällä hetkellä meneillään vihreä tee mansikoilla ja appelsiineilla.

Kieltämättä tulee jo vähän ikävä kunnon ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti