perjantai 26. marraskuuta 2010

M ja K seikkailee osa. 2

Ja matka jatkuu...

Seuraavan yön vietimme Köpiksen lentokentällä ja junamme lähtikin aikaisin aamulla. Ja siis aluksi olimme Köpiksen aseman Mäkissä, mutta asemat menevät yöksi kiinni ja lentokentät taas ovat auki, joten siellä siis. Kunhan on mahdollisimman turvallinen paikka. Oli kyllä jännää kiertää sitä lentokenttää. Muutamia muitakin ihmisiä siellä taisi olla jotain odottelemassa.
Yöpymisen kannalta se ei kyllä ollut mikään maailman mukavin, kun oli nuo reunat noiden penkkien kumminki puolin. Aamusta päädyttiin mennä junaan matkustamaan johonkin päätyyn ja takas, niin saataisiin nukuttua edes jotenkin.
Köpiksestä lähdettiin suuntaamaan kohti Hampuria ja nukuttiin se koko matka. Oltiin aika väsyneitä. Ja Hampurissa niin väsyneitä, että päätettiin suoraan ottaa seuraava juna Berliinin niin että pystyi jatkamaan uniaan :D
Ja taidettiin nukkua koko junamatka Köpiksestä Berliiniinkin. Tykkään nukkua junassa, vaikka se onkin aika epämukavaa. Berliinissä varattiin sitten yöjuna Geneveen, jossa seuraava tuttavamme meitä odotteli luokseen. Sain starbucksin kahvia ja jotain hyvää salaattia. Rakastan kyllä niin paljon sitä Berliinin asemaa!!!

Ja niinkuin näkee olen vähän pihalla. Tosiaan odottelimme 8 tuntia sitä junaa. Matkustettiin sitten ensin yöjunalla istumapaikoilla taas Basiliin, jossa vaihdoimme toiseen junaan joka suuntasi Geneveen. Geneven junassa taisimme jopa pysyä jo hereilläkin... taino mä taisin taas nukkua.

Genevessä oltiin aika aikaisin aamulla, joten jouduttiin muutama tunti siellä hengaamaan, kun odottelimme että kaverini serkku pääsee töistä ja hakee meidät. Vietimme paljon aikaa ulkona, koska siellä oli niiiiiin lämmin!

Ja tässä näkyy meidän kaikki matkatavarat...

Tämä serkku siis silloin kävi töissä Genevessä ja asui ranskan puolella, joten matkustimme vihdoin jollain muulla kuin junalla (vaikka siis rakastan matkustaa junalla). Matka oli vain joku puolisentuntia. Sain pienen tictachullutuksen. Juu, nuo ovat tictacit mun suussa.


Yövyimme näin ihanassa huoneessa. Se oli kait joku majatalo pienessä kylässä ranskassa. Ihan mahtavat näköalat, joista ei kunnon kuvaa saanut. Illan vietimme syöden pizzaa ja juoruten. Oli mahtavaa! Ja seuraavana päivänä lähdimme sen serkun töiden jälkeen hänen vanhempiensa luokse, jonne oli ajomatkaa se pari kolme tuntia.

Siellä meitä oli vastassa näin ihana pikkuinen kisu! Se oli aivan mahtava ja vähän helpotti omienkisujen ikävää, muttei tietenkään täysin. Mutta kuinka suloinen?! Se tosin taisi saada tarpeekseen meiän kiusaamisesta. Olimme koko ajan sen kimpussa.

Kauhean vakavana tuossa kuuntelen.

Muuten vietimme leppoisaa "maalaiselämää". Nämä tosiaan asuivat aika pienessä kaupungissa ranskassa ja sielläkin vähän kaupungin ulkopuolella peltojen keskellä. Mutta oli kyllä rentouttavaa olla siellä! Viikonloppuna menimme tapaamaan serkun kavereita ja yhdessä viettämään iltaa.

2 kommenttia: