torstai 27. tammikuuta 2011

Uusi huippumalli?

Olen vasta nyt onnistunut tutkimaan springsummer 2011 muotiviikkoja ja asia joka pisti minun silmääni hyvin paljon oli yksi malli. Lindsey Wixson.


Törmäsin ensimmäisen kerran tähän malliin katsoessani models.com:in sivuilta 50 "kuuminta" mallia tällä hetkellä ja hän oli 16:sta. Ensimmäisestä kuvasta hän näytti minusta ihan hauskalta ja hieman Drew Barrymore:laiselta, mutta katsottuani seuraavaa kuvaa päädyin, että hän on mielestäni hieman ärsyttävän näköinen. Noh ajattelin, että enpähän katsele hänen kuviaan.


Tämä siis toimisi hyvin, ellei tätä mallia oltaisi bookattu niille kaikille suosituimmille näytöksille. Muuten katsoessani lähinnä vaatteita, joka kerta kun tämä malli astuu esille, niin en kiinnitä huomiota enää vaatteeseen. Ja vaikka vaate olisikin hieno, niin jotenki sen hienoutta vähentää tämä malli.


Lähinnä tämähän on ihan omassa päässäni, monen muun mielestä malli voi olla mahtava, mutta minulle hän tuottaa lähinnä ällötystä ja ärsytystä. Joten se asia piti sitten jakaa täällä :D


Muutama ihan hyvä kuva siitä voisikin ehkä löytyä, mutta huomasin, että ne on sellaisia, joissa hänen huulensa eivät näytä niin "töröiltä". Ja sitten tajusin, että aika monikin, jolla on muhkeammat "törö" huulet, on niin sanotulla inhokki listallani. Mm. en yhtään tykkää Scarlett Johanssonista, mutta osaksi myös hänen näyttelijäntaidoistaan. Mielestäni hän ei vain osaa näytellä. Enkä ole myöskään Angelina Jolien suurin fani. Eli saattaa myös johtua huulista, jotka minun silmiäni eivät miellytä.


Mitähän mieltä muut ovat tästä mallista?

2 kommenttia:

  1. en tykkää, suoraan sanoen saisi korjata hampaansa jos aikoo noin hymyillä :D

    VastaaPoista
  2. Hahah, vähän repesin kommentille, mutta aika oikeassa olet :)

    VastaaPoista