torstai 13. tammikuuta 2011

H&M:n tilaukseni

Olen unohtanut ihan kokonaan, että viimeinen H&M:nn tilaukseni vihdoin tuli. Oottelin sitä oikeasti varmaan 2 kuukautta. Tosin sillon kun oli brittiensaarella ilmoitin H&M:lle, että viivyttävät vielä siihen asti kunnes olen kotona. Ja ennen jouluahan mä tän jo ehin saada :D
Tilaus oli aika onnistunut, vaikka yhden paidan palautinkin, mutta päädyin etten tulisi käyttämään sitä paljon, joten ei nyt kasata hirveätä määrää tavaraa jota ei käytä.

Tää neule oli ihan mahtava! Se oli sellanen pepun yli menevä, jota pystyy pitää ihan vaan leggiensienkin kanssa. Rakastuin täysin ja meni melkein heti lempivaatteekseni!
Ja näitä kenkiä ehdin odottaa kauankauankauankauan, mutta lopulta sain. Ja mustana siis ne tilasin. Rakastuin myös. Tosin haluan jossain vaiheessa vielä jotkut toiset polvenylisaappaat, mutta tähän hätään ne käyvät.
Ja sitten ihan vahingossa kävin tutkimassa H&M shop onlinen alennusmyyntejä ja tilasin sieltä kasan tavaraa taas kokeiltavaksi. Tosin siellä on fiksuja juttuja tilattuna, kunhan nyt tulee nopeasti! Ainakin vihdoin tilasin takkia kokeiltavaksi ja housuja, niin että katsotaan mitä mieltä niistä tulen olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti