keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Muutama lahja kosteutukseen

En vieläkään ole lahjojani saanut kuvattua. Ongelmana lähinnä se, että unirytmini on ihan mitä sattuu. En ole kahtena peräkkäisenä yönä saanut unta kuin vasta ihan aamusta, joten nukuttuakki on tullut pitempään ja sen jälkeen pitää mennä hoitelemaan kaikenmaailman asioita. Noh, ehkä tässä jossain vaiheessa tilanne rauhoittuisi vielä.

Hyvin hyödyllisiksi osoittuneita lahjoja sain. Nimittäin ihoni vähän tappelee tätä suomen talvea vastaan. Ei oikein kestä kylmää ja kuivuu ihan älyttömästi.
Sain sitten lahjaksi Biothermin Aqua source setin, jossa oli aivan ihan kasvovoide, kasvovesi ja voidemainen pesuaine.



En ollut ennen kokeillut kyseisiä tuotteita, mutta rakastuin täysin. Ne tuoksuvat hyvältä ja oikeasti tehoavat ja niitä on kiva käyttää. Tulen luultavasti tulevaisuudessa näitä ihan itsekkin hankkimaan.

Pyynnöstä sain lahjaksi myös E-vitamiini voiteen ja seerumin, joita olen ehtinyt jo pitempään hehkuttaa ja toivoinkin joululahjaksi. Ja seerumi on kyllä ihan mahtava! Voide on pahoille pakkasille minulle vielä vähän liian kevyt.

Jo aikasemmin siskoltani sain tuliaisiksi Nivean creme talvivoiteen. Eli siis se perus nivean voide, mutta siitä oli kuulema saksassa joku talviversio ja se on pelastanut kasvoni pahimmilta kuivumisilta.

On kyllä ihmeellistä kuinka monta voidetta nainen voi yhdelle talvelle oikein tarvita! Tällä hetkellä minulla on pelkille kasvoille 4 eri voidetta ja 4 eri pesuainetta. Eiköhän niillä hoidu se kosteutus nyt.


Sain myöskin lahjaksi paco rabannen tuoksu setin. Millions, jossa oli mukana myös suihkusaippua ja vartalovoide.


Ja muita uutisia tällä hetkellä on, että vihdoin saatiin varattua se kirppariaika siskon kanssa, joten 29.1 kaikki Valtteriin ostelemaan meidän pöytä tyhjäksi. Ja koska yritän hankkiutua tavarasta eroon, niin sieltä tulee sitten löytymään vaatteiden, kenkien ja korujen lisäksi kasa kirjoja, lakanoita ja ihan kaikkea mahdollista muuta tavaraa. Pitäisi myöskin nyt lähiaikoina päivitellä huuto.nettiä, jonne laitan vielä lisää tavaraa myyntiin.

Loput lahjani kerron sitten kun saan otettua niistä kuvia, koska niistä pitää saada kuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti