keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Takaisin suomessa ja joulu ohi

Noni, joulu ohi ja uus vuosi kohta jo täällä. Pidin sitten pienen joululoman tässä parin viikon ajan. Joulun vietin ensin äitini luona ja sitten poikaystävän äidin luona, jonka jälkeen maanantaina kävimme vielä isäni luona jakelemassa lahjoja.
Onnistuin saamaan lahjoiksi jopa neljä ... tai viisi toivomaani, en nyt muista kuinka tarkkaan ne mietin, mutta niistä toiste sitten. Puolentoista viikon päästä on sitten taas varmaan vähän enemmän aikaa kirjotella.

Niin siis jos ei käynyt selväksi niin takaisin suomessa ollaan taas. Tultiin joulukuun puolessa välissä. Onnistuttiin ajoittamaan matkamme juuri niiden lumimyrskyjen väliin, niin että juuri sen aikaa ne lentokoneet lenteli ja junat ajeli vielä. Siitä taisi mennä pari päivää, kun tuli ilmoitukset että lentoja on peruttu tai kentät suljettu ja kaikkea muuta hämminkiä.
Pari ensimmäistä viikkoa tein töitä ja sitten liike suljettiinkin, että nyt vain lomaillaan ja siitä on saanut nauttia! Kunnon nukkumisesta ja hyvästä ruuasta. Ja suklaata on saatu lahjaksi tänä jouluna ihan liiiiikaa!!! Monia monia laatikoita!

Mutta tässä tällainen pieni väliaika tiedotus, kunnes alan kertomaan joululahjoistani :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti