keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Wanted new bag

Mun Friis & Companyn ikirakkaus laukku alkaa jo kulua. No oonki ehtiny käyttää sitä jo melkein vuoden täysin putkeen, niin ei ehkä ihmekkään. Olen jo pitkään haaveillut löytäväni kunnon laukun, joka kestäisi kunnolla ja pitkään. Oikean kokoinen ja näköinen. Olen aika nirso vielä laukkujen mallien kanssa. Täydellisimmän laukun olen nähnyt äidilläni, mut en enään muista mitä merkkiä se oli, ja sekin oli ostettu Barcelonan outletistä. Mutta se on juuri sen muotoinen kuin haluisin ja vielä aitoa nahkaa.
Nyt olen käynyt hirveän kasan laukkuja läpi ja tässä on nyt niitä, jotka voisin itselleni ottaakkin.

All Saints

Nuo kaksi laukkua näin All Saintsin liikkeessä ja tuohon mustaan varsinkin rakastuin. Tai itseasiassa tuo ruskea olisi malliltaan parempi, mutta värinä haluisin mustan. Ja tuo yksi on nettisivuilta ja myös aika kiva.


Asos


Nämä olisivat kivat, jos olisivat mustia.
Belstaff


French Connection

Karen Millen

Karen Millenin monesta muustakin laukusta tykkäsin. Aika sopiva hinta ja laukut aitoa nahkaa. Tuo mustaniittilaukku oli aika todella kiva!


Liebeskind

Tämä malli oli ihan mahtava! En vain oikein osannut valita minkä värinen olisi kivoin, mutta ehkä tuo harmaa olisi sopivin. Tämän ottaisin miiielelläni!

Marc by Marc Jacobs

Nine West



Vaikkeivät tässä näytäkkään isoilta, mutta kummatkin ovat todella tilavia laukkuja kivoilla yksityiskohdilla.

Pieces

Edullisemmasta päästä, mutta aika yksinkertainen.


Sara Berman

Aika mahtavan mallinen!

Warehouse
Warehousin laukku oli sopivimman hintainen, mutta se ei sitten ollut aitoanahkaa ja jos haluan kunnon kestävän laukun, sen kyllä pitäisi olla aitoa nahkaa.
Ja näistäkin saa aina haaveilla!

1 kommentti:

  1. Se mamman laukku on kiplingin. Ja on muuten muutkin kiplingin laukut aika kivoja, olisin ite ostanu jonkun ellen olis ollu niin broke siinä vaiheessa.

    VastaaPoista