tiistai 18. tammikuuta 2011

Youth vs Future

Eilen juhlittiin vähän äitin luona synttäreitäni. Juu, kummallisina päivinä, mutta meidän juhlinnat nyt on vähän miten sattuu. Kuitenkin hyvää ruokaa ja seuraa ja ylläreitä äitille, vaikka oliki mun synttärit. Pelattiin lautapelejä ja lopulta jäin vielä yöksikin.

Sain myöskin lahjoituksia eilen. Äidin lahja oli mahtava, mutta siitä enemmän keväällä sitten kun asia on varmistunut. Olen ihan innoissani!
Ja siskoltani sain youth vs futuren korvakorut.


Korvikset olivat ihan mahtavat. Isot, mutta silti näyttävät hyvältä ja ovat niiin kevyet, ettei edes tunnu, että sellaiset olisi päällä. Ja ne ovat nikkelittömiä, mikä on minulle tärkeintä, kun tuntuu että reagoin kaikkeen maholliseen missä nikkeliä vain saattaa löytyä.



En ollut ennen koko merkistä kuullutkaan, joten kävin tutkiskelemassa nettisivuja kiinnostuneena. Sieltä löytyikin kasa tällaisia höyhen kaulakoruja ja korviksia eri väreissä. Ihan mahtavia. Ja onnistuin heti ihastumaan pariin kaulakoruun korviksieni lisäksi, ja päädyin että noista on pakko saada ainakin toinen setti!

(tässä väri on vähän väärä, haluisin kokonaan hopeisena)

Ja viime aikoina ehdinkin alkaa miettimään, että tarvitsen jonkun hopeisen runsaamman pitkän korun. Ja tämä tuli kuin tilauksesta juuri sellainen kuin haluan! Pakko saada!

Ja tässä vielä muutama kuva korviksista.



Sain myöskin pikkuveljeltä pienen lahjuksen, joten ehkäpä onnistuu tuon kaulakorun hankkiminenki jo kohta ;)

Jos muutkin kiinnostuivat youth vs futuren tuotteista kannattaa käydä katsomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti