perjantai 14. tammikuuta 2011

Synttärit juhlittu hiljaisesti


Eilen kävin parhaan kaverini kanssa sushilla synttärieni kunniaksi. Umeshussa käytiin ja sushit oli mahtavia. Sai kunnolla nautiskella! Ja ihan tiedoksi kaikille sushin rakastajille, tämä ravintola on mahtava! Hinta kohdallaan ja ruoka ihan älyttömän hyvää. Ja töölössä sijaitsee :)

Sen jälkeen päädyttiinkin mun luo pelaamaan, katsomaan Cruel Intention:sia (ihan mahtava elokuva, mutta vain tuo ensimmäinen osa) ja nautiskelemaan viiniä ja karkkeja. Ilta meni mahtavasti, niin mahtavasti, että unohtui ottaa kuvia :D


Tänään oon sitte lähinnä jumittanu koneella. Sain vihdoin kuulla hyviä uutisia ja nyt järkkäilen sitten asiaa. Samalla kämpän siivous, kirpparikamojen keräys projekti jatkuu. En voi käsittää kuinka paljon tavaraa näinkin pieneen kämppään mahtuu. Sen lisäksi taidan olla vähän laiskalla päällä. Ja nyt pitäisi keksiä jotain uuttaa kivaa katseltavaa, koska kaikki vanha on jo katsottu läpi. Hmm.. vois alottaa frendit uudestaan. Niistä on jo piiiiitkä aika ja niitä saisi tuijotella telkkarista.
Odottelen täällä H&M:n tilausta ensiviikon alkuun, toivottavasti tulee tosi nopsakkaa, kun en jaksais odottaa yhtään! Tulee kyllä olemaan pitkä viikonloppu!

2 kommenttia: