sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Viimeiset joululahjat

Ja nyt kun vihdoin olen saanut kuvattua, niin esittelen ne viimeiset joululahjani. Aivan ihana kultani, kun käy salaa kuuntelemassa mitä haluan ja menee sen jälkeen kauppaan hakemaan sen minkä haluan. Kiitos siis hänelle, niin sain tämän Friis&Companyn laukun. Se on aivan ihana ja aika erilainen. Eli sain joululahjaksi laukun niin kuin toivoinkin, ja tämä vielä täyttää kriiteerini sen mukaan, että laukun pitää olla erikoinen ja minun silmääni miellyttävä.


Laukussa on myös tällainen olkanauha ja sen saa noin kasaan kätevästi. Haluisin hankkia siihen myös pitemmän olkanauhan, kun tykkään pitää laukkuja sillai takana olan yli ja tuonkin nauhan saa tuosta irti. Väri ei näissä kuvissa ole ihan sellainen kuin se oikeasti on. Oikeasti väri siis on aika konjakinruskea. Laukussa on ihanasti paljon yksityiskohtia ja taskuja. Tosin noita kahta etutaskua en ole raaskinut avata, kun on tuolla tavalla erikoisesti järjestetty tuohon eteen. Ja vaikken erityisemmin hapsuista tykkääkkään niin tuosa ne ovat kivat!


Ja sain toisenkin mahtavan lahjan. Meinasin jo suuttua, kun en itse antanut kuin yhden kunnon lahjan hänelle. Mutta tämä on kyllä ihana!



Valkokultaa ja pinkilläsydämellä. Aivan ihana koru! Pidän sitä kokoajan rasiassaan enkä sekoita muihin koruihin. Ja koko ajan ihan paniikissa etten vain hävitä tai riko sitä, kun se on päälläni.


Sain myöskin colaremmejä! Nams! Ei taida olla epäselvää, että tykkään niistä karkeista. Ja poikaystävälleni annoin hopeisen taskukellon, josta hän taisi myös tykätä.
Yhtä lahjaa en kuvannut jonka sain. Sellaisen ihanan hopealusikan kummitädiltäni, jossa oli erikoinen kirjailu varressa.

Sellainen joululahjasaldo. Mä ainakin olin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti