lauantai 29. tammikuuta 2011

Blowfishit elossa taas

Minun suuresta murheestani blowfishejäni kohtaan, silloin kun kantalaput lähtivät kokonaan irti selvittiin onneksi yllättävän lyhyellä ajalla. Luulin, että tuon kokoisten kantalappujen laittaminen maksaisi ihan kauheasti, mutta sitten siskoni vielä vihjaisi että lähi suutarini fleminginkadun suutari on aikas edullinen ja hyvä. Päätin sitten käydä viemässä rakkaat kenkäni sinne ja kuinkas olikaan, se olikin ain 15 euroa. Huokaisin helpotuksesta ja jätin kengät hyvään huomaan. Sain ne takaisin vajaan viikon päästä, sinänsä pitkä aika, mutta minua ei haitannut kun tiesin saavani kenkäni takaisin. Ja sillä suutarilla taitaa olla aika paljon asiakaskuntaa, joten tehkööt työt rauhassa ja hyvin :)

Nyt on uudet kantalaput ja ne piti tietenkin saada heti jalkaan kokeiltavaksi, joten en muistanut ottaa kuvaa ennenkuin olin jo tepastellut näillä ympäri helsinkiä. Mahtavat on! Ja huomasin, että olen käyttänyt näitä niin paljon, että minun jalan muotoni on jo muodostunut pohjaan. Joka tapauksessa olin onnellisempi kuin ikinä!

Joten voinkin suositella Stadin rokkaavinta suutaria. Muutenkin tuo suutari on sisustettu todella viihtyisäksi ja aiheensa mukaisesti. Seinillä on kuvia elviksestä ja paikka on sisustettu rokki tyyliseksi. Siellä on nojatuolit jos pitää odotella ja vintage lehtiä luettavaksi. Ihan mahtavaa!

1 kommentti: