tiistai 15. helmikuuta 2011

Uusi puhelin ja liittymä


Pitkästä aikaa taas tulee jotain kirjoitettua. Mulla lähinnä ollu ongelmana, että netin käyttö on tällä hetkellä rajoittunut vain poikaystävän koneeseen, jossa ei toimi ä- ja ö-kirjaimet, eli jouduin copypastaamaan ne jostain ja sehän on aina yhtä kivaa! :D
Mutta siis kuulumisia. On pitäny viime aikoina niitä useammillekin ihmisille kertoa, mutta mitä kertoa jos ei vielä mitään kerrottavaa oo? Joten kerron viime aikoina siitä mua tällähetkellä innostavimmimmasta jutusta. Eli hankin vihdoin brittiliittymän ja siihen puhelimen. Periaatteessahan ei liittymää pitäisi pystyä ottamaan ennenkuin on asunut briteissä kolme kuukautta, mutta otin pay as you go liittymän, joka on eräänlainen prepaid liittymä. 10 punnalla tekstailen ja soittelen brittien sisällä niin paljon kuin lystään, on mun mielestä aika hyvä diili. Ja siihen lisäksi maksoin kympin puhelimesta. Puhelimien hinn
at on selkeästi alhaisempia kuin suomessa, mutta silti haaveilemani puhelin jäi vielä kauppaan ja tyydyin ottamaan samsu
ng e1080, joka on siis ihan peruspuhelin. Itseasiassa tuntuu kuin tekstailisin jollain alkukantaisella puhelimella, kun siinä on niin pieni näyttö.


Mutta en kauaa! Suunnitelmissa on vielä hankkia haaveilemani Blackberry Curve, joko pinkkinä tai purplena. Jäi hieman pakkomielteeksi tuo puhelin mieleeni siitä ensimmäisestä hetkestä kun siihen kunnolla katseeni kohdistin. Ja tällä hetkellä kyhäilen suunnitelmia miten hankkia sen.
Yksi vaihtoehto oli perustaa sivusto, jossa kerään rahaa ihmisten lahjoituksista sen hankkimiseen. En tiedä onko se briteissä laillista, mutta suomessa ei ollut. Mielestäni idea oli mahtava, tosin en tiedä kuinka moni alkaisi mielellään lahjoittelemaan rahaa tuntemattomalle ihmiselle, jotta tämä saisi pakkomielteisen puhelimensa. JA siitä jäätäisiin koukkuun, että pitää kerätä rahoja uusiin pakkomielteisiin kohteisiin.
Toinen suunnitelmani on mennä liikkeeseen joka päivä aamusta iltaan näpräämään puhelinta, jos liikkeen työntekijöillä menisi hermot ja he lahjoisivat minua moisella puhelimella. Tähän poikaystäväni sitten huomioi, että perääni luultavasti laitettaisiin poliisi tai saisin porttikiellon liikkeeseen. Se ei nyt erityisemmin houkuta.
Kolmas suunnitelmani on toivoa kauheasti, että joku puhelimen ostanut olisi tiputtanut sen laatikoineen maahan heti ostettuaan ja minä olisin eka, joka sen on löytänyt ilman henkilötietoja, joten saisin sen pitää. Koska jos olisi henkilötietoja niin luultavasti omatunto kolkuttaisi liikaa.
Uusia suunnitelmia kyllä kaivattaisiin isoja määriä! Katsokaa vaikka kuinka kiva tuo puhelin on:


Mutta nyt kun olen päässyt hehkuttamasta materialismiani niin voin vähän kertoa, että eilen oli mahtava päivä ystävän päivän merkeissä. Käytiin ulkona poikaystävän kanssa. Käydään aika harvoin nyt juuri, kun hänellä on niin paljon koulua ja keskustaan on hyvin pitkä matka. Ja me majaillaan paikassa, joka on tunnin kävelymatkan päässä keskustasta. Ei houkuta joka päivä tuollaisia matkoja tallustaa. Varsinkin kun eilen niin innoissani laittauduin aamusta ja lähdin kiharat hiukseni viuhuen päätyen siihen, että ulkona alkoi sataa koko ajan vain pahemmin, lopulta niin että sade pääsi takkini ja kenkieni läpi ja kun vihdoin olin poikaystävän koululla olin kuin uitettu koira. Kengät alkoivat kuivua vasta parin tunnin päästä jolloin alkoi uusi sademyräkkä. Ja täällä sitä ei ikinä tiedä milloin se alkaa uusiksi. Illaksi sitten vaihdoin kuivan neuleen ja villasukat päälleni, jotta pysyisin lämpimänä.
Me ei poikaystävän kanssa ostettu mitään lahjoja toisillemme (kun hän on vähän näitä kaupallisia juhlija vastaan), paitsi hän osti hieman thortonsin suklaata ja tarjosi ulkona marshmallow kaakaota ja carrotcakea (joita en kumpaakaan ollut ennen maistanut), vaan päätettiin vaan viettää aikaa toistemme kanssa ja tehdä jotain kivaa. Ja meidän jotain kivaa on näköjään kahvittelu, keskustan kierteleminen, shoppaileminen ja se että poikaystävä vetää mut kaupoista ulos, kun keksin jäädä nauttimaan allsaintsin luomuksista. Loppujen lopuksi päivä siis meni hyvin.
Nyt taidan kuitenkin jatkaa muihin hommiini ja kirjoitella joku toinen päivä taas lisää. Toivottavasti en näin pitkän ajan päästä.

2 kommenttia:

  1. mun kaverilla on mun mielestä ton tyyppine puhelin, ni eiks toi näppäimistö oo vaikee ku noi nappulat on nii pienet?

    VastaaPoista
  2. Blackberry vai? Mahollisesti voi ollakin, mutta eiköhän sen opi, kun vähän harjoittelee :)

    VastaaPoista