maanantai 28. helmikuuta 2011

Oscareita


Viime öiset oscarit menivät sitten ohi suun minulta :( Olisin tosissani halunnut katsoa, mutta hieman tietysti vaikeutti, kun ei tällä hetkellä kunnon telkkaria ole ja se että unohdin ne ihan totaalisesti ja muistin vasta tänä aamuna, jolloin piti heti käydä tarkistamassa, että ketkä niitä oscareita sieltä poimi.
Ei erityisemmin yllättänyt, että oma suosikkini jo pidemmälta ajalta Natalie Portman sai oscarin. Ansainnut sen omasta mielestäni. Olisi ansainnut jo monesta aikaisemmastakin roolistaan. Colin Firth ja Christian Bale oli myös kiva nähdä palkittuina. Helena Bonham Carterin vielä näkisin mielelläni oscarin kanssa.

Mutta sitten toiseen syyhyn miksi halusin katsoa kyseisen tapahtuman, on kun rakastan katsella sitä pukuloistoa siitä alusta. Joten nyt jouduin tyytymään kuviin jotka löysin oscarin omilta nettisivuilta ja sen jälkeen selattua googlea. Omia suosikkejani löysinkin aika paljon!

Amy Adamsin L'Wren Scottin mekko on todella kaunis, mutta tuo kokonaisuus olisi ollut vieläkin mahtavampi, jos hiukset olisivat olleet ylhäällä. Väri on tosi kaunis ja leikkaus juuri sopiva hänelle.

En tiedä kuka on Florence Welch, mutta hänen Valentinon mekko oli myöskin todella hurmaava. Ihana väri ja näyttää koko puku niin keijukaisen keveältä! Sopi myös noihin punaisiin hiuksiin, mutta nekin olisivat sopineet mekkoon paremmin, jos olisivat olleet kiinni.



Natalie Portmanin Rodarten mekko on todella viehättävä ja sopii hänelle mahtavasti raskausajan mekoksi.

Ja oma ylivoimainen suosikkini oli Mila Kunisin Elie Saabin mekko. Aivan ihana väreineen ja leikkauksineen, ja on kuin Milalle suoraan tehty. Rakastuin täysin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti