tiistai 1. maaliskuuta 2011

Pikku Yoohoo

Viime viikon lopulla tuli käytyä keskustassa pyörimässä, mutta siitä enemmän joku toinen kerta, koska tämän päivän aiheeni, on viime lauantaina maia:sta adoptoimani pieni lemurkaveri. Aluksi tosin en tiennyt, että minkä lajin edustaja tämä oli, kunnes tuli vahingossa netissä osuttua pariin videoon ja kuviin, jonka jälkeen ymmärsin. Minulla on pieni hassun värinen lemur kaveri täällä seurana nyt.

Pikku lemur kaveri ihastutti minut maia liikkeessä niin pahasti, että kävelin se sylissä ympäri liikettä miettien, etten voi jättää sitä sinne, mutta samalla olematta varma mitä sen kanssa teen. Kunnes poikaystävä käski hakemaan adoptiopaperit (kuitti :P).

Lemur sai heti nimekseen Yoohoo, niinkuin siitä roikkuvassa lapussa luki. Se tosin sopikin tällä söpöläiselle. Päätettiin sitten eilen lähteä Yoohoon kanssa ulos, kun oli niin ihanan aurinkoinen ja lämmin sää, vähän ottamaan mallikuvia siitä, kun ei noin söpöä otusta voi missään piilotella.

Sen yksi lempparipiilopaikoista olikin sitten tuo poikaystävän niskassa hupussa, missä se hymyili leveästi jättisilmät sädehtien.

Pikku Yoohoon häntä on erikoisesti muista lemureista eroten harmaa pinkki (normaalisti heillä on ihan vain harmaa valkoiset), mutta se tekeekin tästä olennosta erikoisen ja vielä entistä suloisemman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti