perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kenkähaaveilua


En tiedä mistä näin yhtäkkiä tuli mieleen.. ai niin, taisikin olla siitä, että eksyin ihan vahingossa taas katselemaan schuh:n ja office:n kenkävalikoimia, josko sieltä löytyisi alennuksesta jotain kivaa. Tosiaan viimeksi olin liian myöhässä uusien blowfishien tilaamisessa (ne oli aika huikeessa alennuksessa, ku tai maksaa vaan 35 puntaa). No mitään kenkiä en kummaltakaan sivustolta löytänyt, mutta huomasin kenkiä etsiessäni etsiväni hyvin tietyn tyyppisiä kenkiä. Ja kun keksin, että millaiset haluan, niin sehän on sitten tappelemista, että mistä saan juuri sellaiset. Siis tarkoitan, että päätän ne hyvin tarkkaan. Materiaali, muoto, väri, kaikki.


Ensimmäisenä mistä olen jo pitkään haaveillut ja täällä blogissakin maininnut jo muutaman kerran. Eli mustat mattanahkaiset platform korkkarit, tietynpaksuisella päällä. Ei saa olla liian kapea, eikä liian pyöreä. Yhdet hyvät löyty jo rocket dogilta ja näkyy tässä postauksessa. Mutta tällä hetkellä en kyseisiä kenkiä löydä miltään sivuilta. Schuh:lta löytyi kyllä tuon tyyppista kenkää.. tosin pinkkinä. EI! Nyt haluan mustat. Joten päädyin katselemaan vähän kuvia googlesta ja tietenkin täydelliset löyty... ne on Guccin.


Sinänsä minulle kelpaisi myös nämä All Saintsin korkkarit, vaikkei ihan samaa asiaa hoidakkaan, mutta sen verran kivat on.. ja Gucceja vähän edullisemmat, että voisi olla ehkä jopa realistisempi haave.

Toinen mistä en ole tajunnut haaveilevani, lähinnä ihailleeni, mutta sitten yhtäkkiä tajusin, että kyllä se vain mieli sanoo, että ne Acnen wedge bootsit on saatava. Ensimmäisen kerran niihin rakastuin Kenzan jalassa ja vieläki sen verran on kengät ihanat, että haluaisin ne, vaikka kävelemistä joutuisikin harjoittelemaan hetken tuollaisilla koroilla. Ja tässä tilanteessa tosiaan haluan nuo acnen bootsit, enkä mitä vain samantyyppisiä.



Ja periaatteessa kaikkein realisitisin haave ja sinänsä kenkäostos, jonka jopa saatan toteuttaa.. itseasiassa olisin jo toteuttanut, kun nämä olivat juuri oikean laisina (eli vaaleat, nahkaa, kivakorko, joka on sopivan korkuinen ja kiva varsi) office:n alennuksissa, mutta kokoni olivat loppuneet, joten jos näitä tulee löytymään vielä jostain sopivan hintaisena niin rocket dogin cowgirl bootsit on saatava. Tämän henkisiä kenkiä on myös näkynyt haaveissa jo niin pitkään!


Että sellaisia haaveiluja. Taidan tykätä haaveilla. Sinänsä olen jo jopa onnistunut tekemään jostain haaveistani totta, joten voihan nämäkin onnistua, eikövain?

2 kommenttia: