torstai 3. maaliskuuta 2011

Lemureita



Esiteltyäni pikku Yoohoo lemurin pari päivää sitten ajattelin jakaa enemmän rakkautta (tai uutta ihastusta, mutta koska kuitenkin rakastun tähänkin lajiin yhtä palavasti kuin lumileopardeihin ja mangusteihin, niin voin sanoa rakkautta) tätä eläinlajia kohtaan. Tosiaan en ensin tiennyt minkä lajinen pieni Yoohooni on, ennenkuin törmäsin facebookissa erään kaverini jakamaan videoon.


Niin suloinen! Teki heti mieli saada tuollainen lemmikiksi!

Sitten päädyin lukemaan tästä otuksesta vähän enemmän. Kyseinen laji elää vain madagascarilla, eli tosiaan erikoinen eläinlaji. Ja lemur nimitys on ennemmin englanninkielinen ja voi tarkoittaa jopa 40 erilajia lemureita. Tämä kyseinen laji johon itse ihastuin on kissamakeja, noine raidallisine häntineen. Ne ovat siis puoliapinoita. Kissamakit elävät maassa ja onnistuin löytämään jopa videon, jossa yksi sellainen on ollut myökin lemmikkinä. Niin suloisia kavereita!


Ja tosiaan tässä postauksessa päätin kokeilla miten onnistun lisäämään videon postaukseen. Ja poikaystävä joutui minua näissä neuvomaan, kun en oikein ensinnäkään ymmärrä html koodeista mitään taikka muutenkaan muusta kuin näistä valmispohjista. Joten toivotaan, että onnistuu!

Ja loppuun vielä pari ihanaa kuvaa näistä suloisista otuksista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti