keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vihdoin

Noniin, vihdoin tämäkin "poisto" eli kaappini tyhjennys on hoidettu. Tavarat ja vaatteet myivät hyvin, tosin Valtterilla olisin toivonut, että olisi mennyt vielä enemmän tavaraa, koska en olisi jaksanut säilyttää niin älyttömiä määriä. Mutta kuitenkin. Huuto.netistä menivät hyvät tuotteet melkein heti, joten olen iloinen kuinka helposti kaiken sainkaan myytyä tai annettua eteenpäin. Ja nyt mieli on paljon keveämpi, kun tavaraa on näin paljon vähemmän. Vieläkin tosin huomaan itsessäni vähän materialistia, mutta kyllä tuo on reilusti helpottanut jo!
Eli kiitos kaikille jotka ostelemassa kävivät, vaikka en usko että kovin moni heistä tätä blogia lukevatkaan, mutta yleinen kiitos huuto :D


Tämä oli ensimmäinen kertani kirpparilla myymässä ja isoimpia ihmetyksiäni oli, kuinka ihmiset etsivät sieltä aitoja kultakoruja. Tai ei niinkään edes se, vaan, kun he huomasivat kullan värisen korun, huomasivat alhaisen hinnan ja tykkäsivät korusta, mutta sitten alkoivat tutkimaan olisiko se aitoa kultaa. En usko, että kukaan aitoa kultaa nyt niin halvalla myisi, kun sen vie korudivareihin, niin siellä saa kyllä ihan hyvän summan kullasta.
No mutta minkäslaisia kirpparikokemuksia muilla on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti